Libnet.ro
UNICEF

07:00

HORA: Cifra de afaceri din industria HoReCa a scazut cu 70% fata de anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HORA: Cifra de afaceri din industria HoReCa a scazut cu 70% fata de anul trecut

Proprietarii si operatorii din HoReCa spun, intr-o scrisoare deschisa adresata premierului, ca sunt tratati incorect de catre Guvern in comparatie cu celelalte industrii si isi exprima ingrijorarea privind efectele dezastruoase create de raspandirea coronavirusului in industria ospitalitatii. Potrivit Asociatiei Patronale a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania HORA), cifra de afaceri din industria HoReCa a scazut cu 70% fata de anul trecut, iar peste 40% dintre operatori si-au suspendat activitatea, ca urmare a pandemiei globale si a masurilor restrictive instaurate de autoritati, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicatele din industria gazului transmit mesaj de sustinere a proiectului BRUA

Federatia Sindicatelor GAZ-Romania, organizatie care reprezinta interesele salariatilor din industria gazului - angajati ai companiilor Transgaz, Romgaz, E-ON si Engie, ia act de sesizarea Sindicatului Transport Gaz si dezaproba total opiniile lansate recent in spatiul public de diferite persoane si organizatii, cu referire la o asa-zisa lipsa de utilitate a gazoductului BRUA. Sindicatele spun ca acesta reprezinta un proiect cu valoare strategica atat pentru Romania, cat si pentru Uniunea Europeana.

Patronii din HoReCa afirma ca sunt tratati incorect in criza. HORA: Peste 40% din operatori si-au suspendat activitatea

Patronatele din HoReCa afirma ca cifra de afaceri din industrie a scazut cu circa 70% fata de anul trecut din pandemie, iar activitatea a fost suspendata pentru peste 40% din operatori, motiv pentru care patronii solicita redeschiderea completa a restaurantelor si o serie de masuri precum eliminarea impozitului specific si reglementarea bacsisului.

Caderea pilotilor si a stewardeselor. Marea depresiune din industria aviatica, prin ochii angajatilor

Aflati intr-o industrie care a trecut in cateva luni de la extaz la agonie, oamenii din aviatie au ajuns, din cauza crizei provocate de pandemia COVID-19, sa-si vada viitorul in culori sumbre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )