Libnet.ro
UNICEF

19:31

Horatiu Moldovan spune ca numarul cazurilor de Covid-19 ar putea intra pe trend descendent

Adevărul Adevărul,
Horatiu Moldovan spune ca numarul cazurilor de Covid-19 ar putea intra pe trend descendent

Secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii Horatiu Moldovan a afirmat ca numarul cazurilor de Covid-19 in tara noastra ar putea intra pe un trend descendent. El a precizat ca numarul cazurilor de coronavirus este mai mic decat in 12 aprilie si suma varfurilor acestei curbe are un trend usor descendent. continuă pe Adevărul

Horatiu Moldovan: Suntem pe curba plata. Suma varfurilor are un trend descendent

Horatiu Moldovan sustine ca numarul cazurilor de coronavirus in Romania ar putea intra pe un trend descendent. Secretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii a aratat ca situatia s-a imbunatatit fata de 12 aprilie si suma varfurilor acestei curbe are un trend usor descendent.

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Redeschiderea restaurantelor si cluburilor dupa 15 mai, nepotrivita. Hotelurile si pensiunile ar putea fi utilizate, respectand distantarea sociala (VIDEO)

Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a explicat ca nu ar fi potrivit ca restaurantele, cluburile si alte locuri aglomerate sa fie redeschise dupa 15 mai cand expira starea de.

Ministrul de Finante: Statul ar putea intra in actionariatul firmelor private pentru a le ajuta sa iasa din criza

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, spune ca o propunere care sa vina in sprijinul mediului privat pentru depasirea crizei dupa iesirea din starea de urgenta ar fi investitia directa a statului in firmele private.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )