Libnet.ro
UNICEF

22:45

Horatiu Pepine: Premierul Tudose contrariaza tot mai mult |Comentariu DW

România Liberă România Liberă,
Horatiu Pepine: Premierul Tudose contrariaza tot mai mult |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine scrie, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie. continuă pe România Liberă

Mihai Tudose contrariaza tot mai mult

Intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

Haz de necaz. Cateva motive pentru care premierul Tudose nu are card

Premierul Mihai Tudose a devenit tot mai acid in discursurile sale indreptate impotriva bancilor. Recent, acesta a sustinut ca nici macar nu a acceptat sa-si ia salariul pe card, pentru ca nu.

Horatiu Pepine: Modelul francez si reforma Justitiei romanesti. Tudorel Toader tradeaza sistemul invocat chiar prin partile esentiale |OPINIE DW

Jurnalistul Horatiu Pepine publica, pe site-ul Deutsche Welle, un comentariu despre reforma Justitiei, propusa de Tudorel Toader. El noteaza ca nu gasim in textul sau al ministrului Justitiei, n. red. ) nicio garantie explicita sau macar continuta in procedura ca Inspectia Judiciara nu va interfera in actul de justitie.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose: A tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivitTVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Mai mult, manualul a fost tiparit dupa ce premierul Mihai Tudose a catalogat drept o gluma anuntul ministrului Educatiei, Liviu Pop, despre faptul ca elevii vor avea manual de Educatiei Fizica.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose. Manualul de Sport este tiparit si gata sa ajunga pe bancile elevilor

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, a fost tiparit, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid. Mai mult, manualul a fost tiparit, potrivit stiri. tvr. ro, dupa ce premierul.

Scandalul de la CAS Bihor: premierul Tudose a ramas in offside. Prefectul Ioan Mihaiu: Am ajuns la un numitor comun

Scandalul bolnavilor imobilizati, dusi pe targi la CAS pentru a obtine adeverinta de asigurat, a ajuns pana la premierul Tudose, care a cerut sa fie demisi cei responsabili. Prefectul judetului Bihor, Ioan Mihaiu, s-a intalnit cu Viorel Pasca si a precizat ca a fost identificata o solutie pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar: Va fi o lectura frumoasa si interesanta pentru toata lumea

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Tot mai multi mor sau sa ranesc incercand sa urce pe Mont Blanc - Autoritatile cauta moduri de a-i impiedica pe cei care nu au echipament potrivit

In acest sezon 12 oameni au murit incercand sa urce pe varful de 4. 810 metri Mont Blanc din Alpii Francezi, iar autoritatile din zona avertizeaza ca tot mai multi vor ajunga in cel mai inalt punct al Europei de Vest, desi nu au echipament potrivit si nici nu sunt pregatiti pentru conditiile dure. Recent a fost gasit mort un francez care avea adidasi si pantaloni scurti la 4. 500 m altitudine, iar un american a vrut in 2014 sa urce cu un copil de noua ani, pentru a stabili un record. Asistam la o banalizare a ascensiunii, desi Mont Blanc se afla in zona zapezilor vesnice si rar temperatura trece de 0 grade.

Preturile la mancare vor exploda. Painea, laptele, carnea si legumele vor costa mai mult chiar si cu 15%

Supraacciza pe carburanti are efect de domino. Preturile la mancare vor exploda, avertizeaza producatorii. Painea, laptele, carnea si legumele, toate vor costa mai mult din aceasta toamna, chiar si.

Uli Hoeness, despre ultimele transferuri din fotbal: Niciun jucator din lume nu valoreaza mai mult de 100 de milioane de euro

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat, intr-un interviu pentru Bild, ca niciun jucator din lume nu valoreaza mai mult de 100 de milioane de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )