Libnet.ro
UNICEF

21:15

Horia Brenciu, marturisiri neasteptate dupa prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Ce a spus antrenorul de la PRO TV, dupa ce a revenit la masa juratilor

Playtech Playtech,
Horia Brenciu, marturisiri neasteptate dupa prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei. Ce a spus antrenorul de la PRO TV, dupa ce a revenit la masa juratilor

Prima editie a sezonului 9 Vocea Romaniei a fost difuzata vineri seara de postul de televiziune Pro TV, iar emisiunea a fost pe primul loc in topul audientelor. Revenit in juriul show-ului, Horia Brenciu a postat un mesaj pe Instagram prin care le-a multumit fanilor care l-au urmarit la TV. Horia Brenciu, mesaj pentru fanii . continuă pe Playtech

Ce spune Horia Brenciu despre Smiley, dupa ce s-a intors in juriul Vocea Romaniei. S-a schimbat!

Sa fie Voce! Sezonul cu numarul 9 din asteptatul concurs muzical incepe in aceasta seara, 6 septembrie, la orele 20:30. Surpriza din acest an pentru fanii show-ului este revenirea lui Horia Brenciu pe fotoliul rosu care decide soarta concurentilor. Ce spune carismaticul solist despre revederea cu colegii de platou, dar mai ales despre Smiley? Horia .

Ce dezvaluiri face fosta iubita a lui Victor Slav, dupa ce prezentatorul Kanal D a fost prins drogat la volan. Marturisiri neasteptate

Fosta iubita a lui Victor Slav a fost intrebata de curand, pe o retea de socializare, despre prezentatorul de televiziune. Aceasta a avut un raspuns surprinzator la adresa vedetei. Fostul vultur de noapte este acum in vizorul presei mai mult decat niciodata, dupa ce a fost prins drogat la volan. Ce a spus focoasa bruneta .

Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Suntem pentru integrare. Chiar si a lui!

Primul episod, primele intepaturi. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei. Colegii de platou vor privi in aceasta seara un schimb acid de replici. Tudor Chirila il ia la misto pe Horia Brenciu, la Vocea Romaniei Vineri, 6 septembrie, incepe Vocea Romaniei, de la ora 20:30. Revenirea lui Horia Brenciu .

Cine este Eminem de la Vocea Romaniei. Patiserul Daniel i-a uluit pe Horia Brenciu si pe Irina Rimes

A ajuns si Eminem pe scena concursului Vocea Romaniei de la PRO TV. Nu orice Eminem, ci unul care stie si cu patiseria. Pe numele sau Daniel, i-a uluit pe Horia Brenciu si Irina Rimes. Cine este Eminem de la Vocea Romaniei Concursul Vocea Romaniei a revenit pe sticla vineri, 6 septembrie. Printre trimbrele grandioase .

Andra sau Horia Brenciu, la Vocea Romaniei? Pe cine prefera publicul, potrivit unui sondaj online

Vestea ca Andra a fost inlocuita de Horia Brenciu le-a dat de gandit multora. Unii au crezut ca Andra a plecat, probabil, in urma sumei primite care nu i-a mai convenit, iar altii au crezut ca nu mai atragea publicul precum o facea in urma cu cativa ani. Un sondaj realizat in mediul online a .

Ce afacere de succes are Horia Brenciu. Castiga lunar o gramada de bani, pe langa celelalte proiecte

Vedetele autohtone castiga bani frumosi din contractele pe care le au cu posturile din televiziune, dar si din concertele pe care le sustin in tara si strainatate. Unii dintre ei isi rotunjesc veniturile si din afaceri. Printre ei se numara si Horia Brenciu, care castiga lunar o gramada de bani dintr-o afacere de succes. Horia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )