Libnet.ro
UNICEF

00:07

Horia Constantinescu, Cattani de pe litoral, este noul presedintele ANPC

Adevărul Adevărul,
Horia Constantinescu, Cattani de pe litoral, este noul presedintele ANPC

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, a fost numit joi, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor. continuă pe Adevărul

Horia Constantinescu, numit in fruntea Protectiei Consumatorului. Cine este noul sef ANPC, nepot al unui istoric marxist si nas de cununie al lui Andrei Nastase

Horia Constantinescu, seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, a fost numit joi in fruntea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, la propunerea premierului Viorica Dancila,.

Horia Constantinescu, noul presedinte al ANPC

Mihaela Lazea - director pe partea de banci Horia Constantinescu este noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Horia Constantinescu, noul sef al ANPC: Adevaratul dublu standard e faptul ca Romania nu are aceeasi sansa ca europenii de a pune pe piata UE marfuri romanesti

Horia Constantinescu, proaspat numit in fruintea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, sustine ca adevaratul dublu standard european consta in faptul ca Romania nu are aceeasi sansa in.

Viorica Dancila l-a pus sef pe toata Protectia Consumatorului pe Horia Constantinescu, de la OPC Constanta, partener de afaceri cu Andrei Nastase

Premierul Viorica Dancila l-a numit, joi, in functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor pe Miron-Horia Constantinescu, care pana acum a fost seful Oficiului pentru Protectia Consumatorilor OPC) Constanta, cunoscut pentru actiunile sale zgomotoase si televizate, in localurile de pe Litoral.

Controversele din trecutul noului sef ANPC: Prieten cu bodyguarzii care l-au aparat pe Dragnea la iCJJ. Fotografiat, alaturi de fiul lui Adrian Nastase, in timp ce-i taia sutienul unei tinere (FOTO)

Horia Constantinescu a fost numit in fruntea Autoritatii Nationale pentru Protectiei Consumatorilor ANPC), la propunerea premierului Viorica Dancila. Pana acum, sef al Protectiei Consumatorilor Constanta, ac.

Soc in lumea vedetelor: El este NOUL BARBAT de sub papucul Oanei Zavoranu! Primele imagini iMPREUNA (FOTO)

Cel mai picant cuplu al momentului este dat de Oana Zavoranu si nimeni altul decat protagonistul serialului Fructul oprit, Conrad Mericoffer.

Rares Bogdan: Daca este reales, presedintele Iohannis va putea constitui o noua majoritate. Am putea avea anticipate chiar dupa 14 februarie Ce masura vrea prim-vicepresedintele PNL in Constitutie (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, este increzator ca daca presedintele Iohannis va fi reales pentru un nou mandat, seful statului va putea constitui o noua majoritate parlamentara si, implicit, un nou.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )