Libnet.ro
UNICEF

05:15

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, dus cu mandat la DNA

Adevărul Adevărul,
Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, dus cu mandat la DNA

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), a fost dus cu mandat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Pana in acest moment, nu se stie in ce dosar este audiat. continuă pe Adevărul

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

Ce avere are Horia Georgescu, seful ANI:o casa de 356 de metri patrati, doua apartamente in Brasov si Bucuresti, dar si o datorie de 250.000 de euro

Seful Agentiei Nationale Anticoruptie ANI), Horia Georgescu, dus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind suspectat de abuz in serviciu, are o casa de 356 de metri patrati in Brasov, precum si doua apartamente in Brasov si in Bucuresti. Aceste informatii apar in declaratia sa de avere in care se mentioneaza si o datorie de 250. 000 de euro catre nasii sai.

Horia Georgescu, suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar privind retrocedari ilegale

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA, este suspectat de abuz in serviciu, intr-un dosar deschis in urma unei sesizari a ANRP privind retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, au declarat luni, pentru.

Ion Cristoiu: Jurnalul Elenei Udrea ne dezvaluie de ce a fost inhatat Horia Georgescu, Seful ANI, de Binomul SRI-DNA

Ion Cristoiu dezvaluie, intr-un editorial postat pe blogul personal, care ar putea fi motivul din spatele retinerii de catre procurorii DNA a sefului ANI, Horia Georgescu. Potrivit jurnalistului, ce s-ar putea ascund.

De la ,,integritate, la puscarie - Horia Georgescu, retinut pentru abuz in serviciu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu, legat de retrocedari in cazul unor imobile supraevaluate, el fiind scos din sediul DNA incatusat si urcat intr-o masina.

Seful ANI, Horia Georgescu, adus cu mandat la DNA (surse)

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat luni la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat de procurori in legatura cu Autoritatea Nationala de Restituire a Proprietatilor ANRP), au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Seful ANI, adus cu mandat la DNA

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI) a fost adus cu mandat la DNA pentru a fi audiat, transmit surse din presa.

Doi jurnalisti din Bulgaria au venit sa-i ia un interviu sefului ANI, dar DNA le-a suflat interviul jurnalistilor, cu arestarea lui. Bulgarii il vedeau pe Georgescu ca pe un erou in lupta anticoruptie

Doi jurnalisti din Bulgaria care filmau un documentar despre progresele Romaniei in justitie au venit sa-i ia un interviu lui Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), numai ca au avut.

Pact cu diavolul? Seful ANI, retinut de procurorii anticoruptie, fan DNA in urma cu doi ani: Eu votez DNA

Horia Georgescu, directorul Agentiei Nationale de Integritate, retinut luni pentru abuz in serviciu , a postat pe Facebook, in urma cu trei ani, o fotografie cu coperta cartii Eu votez DNA, semnata de politologul Cristian Ghinea. Mai mult,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )