Libnet.ro
UNICEF

19:15

Horia Moculescu trece prin momente cumplite. De doua luni este chinuit de o problema grava: nu s-a mai vazut asa ceva

Playtech Playtech,
Horia Moculescu trece prin momente cumplite. De doua luni este chinuit de o problema grava: nu s-a mai vazut asa ceva

In ultima perioada, se pare ca lucrurile nu merg bine pentru celebrul compozitor, Horia Moculescu. Dupa ce in vara a fost diagnosticat ca fiind pozitiv, se pare ca problemele sale de sanatate s-au inrautatit. Starea de sanatate a compozitorului Horia Moculescu se inrautateste Ajuns la 83 de ani, Horia Moculescu nu o duce prea bine . continuă pe Playtech

Dan Bittman trece prin momente dificile. in ce ipostaza jenanta s-a trezit chiar acum: l-au umilit

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost unul dintr cei mai vehementi critici din ultima perioada. Declaratiile sale, legate de pandemie si de proasta gestionare a autoritatilor, i-au atras si multe antipatii. Se pare ca efectul acestor declaratii, din utlmia perioada, se vad acum si pe pagina sa de Facebook. Dan Bittman, probleme pe Facebook .

Madalin Ionescu trece prin momente halucinante. I-au furat identitatea vedetei TV, cum a fost posibil asa ceva

Madalin Ionescu a apelat la Politie dupa ce i-a fost furata identitatea. Ce i se intampla acum celebrului prezentator de televiziune si cum a fost posibil sa fie pus intr-o astfel de postura? Clipe grele pentru Madalin Ionescu. I s-a furat identitatea Celebrul fost prezentator de televiziune a facut plangere la Politie intr-un caz de .

Crima teribila intr-o locuinta. Bebelus de doua luni, ucis cu sange rece de propria mama. Cum i-a mintit femeia pe politisti

Depresiile postnatale par sa se acutizeze in aceasta perioada greu incercata pentru toata lumea. O tanara mamica, in varsta de 20 de ani, si-a omorat bebelusul intr-un moment de inconstienta. Femeia a incercat initial sa insceneze crima, iar mai apoi si-a recunoscut fapta. Potrivit acesteia, tatal copilului ar fi avut o mare legatura cu motivul .

Google a fost vizat de a treia plangere antitrust in doua luni in Statele Unite

Autoritatile americane intensifica presiunea asupra Google: o vasta coalitie de state a lansat joi proceduri pentru practici anticoncurentiale impotriva gigantului internetului, care se confrunta deja cu alte doua plangeri din motive similare, potrivit AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )