Libnet.ro
UNICEF

05:00

Horia Tecau: 2012 a fost cel mai bun an din cariera

Hotnews Hotnews,
Horia Tecau: 2012 a fost cel mai bun an din cariera

Horia Tecau a declarat, in cursul zilei de sambata, ca anul 2012 a fost cel mai bun din cariera. Am castigat un turneu Masters Series, am participat la Turneul Campionilor, am avut o finala de Grand Slam la Wimbledon. A fost un an foarte bun. In plus, am terminat anul pentru prima oara in primii zece jucatori, a precizat Tecau. continuă pe Hotnews

Tecau: 2012 a fost cel mai bun an din cariera mea

Tenismanul Horia Tecau a declarat, sambata, ca 2012 a fost cel mai bun an din cariera sa, cu performante marcante si incheiat in top 10 ATP la dublu, mentionand ca isi doreste sa castige un titlu de Grand Slam impreuna cu noul sau partener de dublu, Max Mirnai.

Baschetbalistul Juan Carlos Navarro, cel mai bun sportiv spaniol al anului

Baschetbalistul Juan Carlos Navarro a primit miercuri, la Madrid, premiul pentru cel mai bun sportiv spaniol al anului, in cursul ceremoniei de atribuire a Premiilor nationale pentru sportul spaniol. Portughezul Cristiano Ronaldo si spaniolul Vicente Del Bosque au fost, de asemenea, recompensati, transmite Agerpres.

Mira Telecom premiata pentru cel mai bun proiect de cercetare- dezvoltare, la Gala Comunicatii Mobile 2012

Mira Telecom a obtinut premiul Best R and D Project la Gala Comunicatii Mobile 2012, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om din lume

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, continua sa conduca in topul din acest an al celor mai puternici oameni din lume, stabilit si publicat miercuri de revista Forbes. Presedintele francez Francois Hollande se afla abia pe locul 14, scrie AFP.

Topul Forbes: Obama, desemnat cel mai puternic om din lume. Merkel si Putin inchid podiumul

Topul Forbes l-a desemnat pe presedintele american Barack Obama cel mai puternic om din lume, acesta fiind urma pe pozitia secunda de cancelarul german Angela Merkel si pe pozitia a treia de catre presedintele.

Forbes: Barack Obama este cel mai puternic om din lume.

Presedintele american Barack Obama este cel mai puternic om din lume, in topul realizat anul acesta de revista Forbes, fiind secondat de cancelarul german Angela Merkel, pe locul al doilea, si de presedintele rus Vladimir Putin, pe locul al treilea, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, in varsta de 51 de ani, este secondat de cancelarul german Angela Merkel, in varsta de 58 de ani, coloana vertebrala a Uniunii Europene, care poarta viitorul euro pe umerii sai, potrivit editorilor .

Afla cine este cel mai PUTERNIC om din lume!.

Presedintele american Barack Obama este cel mai puternic om din lume, in topul realizat anul acesta de revista Forbes, fiind secondat de cancelarul german Angela Merkel, pe locul al doilea, si de presedintele rus Vladimir Putin, pe locul al treilea, informeaza AFP, citata de Mediafax. Obama, in varsta de 51 de ani, este secondat de cancelarul german Angela Merkel, in varsta de 58 de ani, coloana vertebrala a Uniunii Europene, care poarta viitorul euro pe umerii sai, potrivit editorilor .

Andreea Raicu si Horia Tecau s-au mutat impreuna dupa doar doua luni de relatie

Prezentatoarea Andreea Raicu si tenismenul Horia Tecau formeaza un cuplu tanar, de doar doua luni de zile, insa asta nu i-a impiedicat sa se mute impreuna. Pentru a petrece cat mai mult timp impre.

Nokia prezinta cel mai accesibil Windows Phone Lumia 620

Nokia Lumia 620 a fost prezentat astazi de catre producatorul finlandez, drept cel mai accesibil Windows Phone. Noul smartphone se lauda cu un display CleaBlack de 3,8 inci la 800 x 480 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm S4 la 1 GHz, procesor grafic Adreno 305, 512 MB RAM si o memorie interna de doar 8GB, dar care poate fi suplimentata cu ajutorul cardurilor microSD. Lumia 620 va realiza fotografii la o rezolutie de 5 megapixeli si videoclipuri HD 720p la .

VIDEO. Cel mai mare acvamarin din lume, expus la Washington.

Cel mai mare acvamarin din lume se va alatura, de joi, colectiei permanente a Muzeului de Istorie Naturala din Washington, alaturi de Hope, celebrul diamant albastru din coroana Frantei, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Aceasta nestemata de 10. 363 de carate, denumita Dom Pedro, dupa numele a doi imparati brazilieni Pedro I si Pedro al II-lea), a fost extrasa dintr-o mina braziliana in anii 1980, apoi taiata in forma unui obelisc de 35 de centimetri de catre celebrul bijutier german .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )