Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau si Florin Mergea aduc victoria Romaniei la dublu

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau si Florin Mergea aduc victoria Romaniei la dublu

Romania conduce Zimbabwe, cu 2-1, dupa meciul de dublu disputat sambata la pranz, in care perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea si-au respectat statutul de favoriti. continuă pe Online Sport

Horia Tecau si Florin Mergea aduc victoria Romaniei la dublu. Avem si noi un statut

Romania conduce Zimbabwe, cu 2-1, dupa meciul de dublu disputat sambata la pranz, in care perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea si-au respectat statutul de favoriti.

Cupa Davis: Victorie categorica pentru Horia Tecau si Florin Mergea / Romania vs Zimbabwe 2-1

Romania a trecut in avantaj in confruntarea cu Zimbabwe, din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis, scor 2-1. Echipa formata din Horia Tecau si Florin Mergea s-a impus fara probleme in fata fratilor Benjamin/Courtney John Lock 259/680 ATP la dublu), scor 6-1, 6-4.

Horia Tecau, dupa victoria in fata fratilor Lock: Am pregatit foarte bine meciul de dublu

Horia Tecau a declarat, la finalul partidei de dublu castigate alaturi de Florin Mergea impotriva fratilor Benjamin si Courtney Lock, din Zimbabwe, in cadrul Cupei Davis, ca a pregatit foarte bine aceasta confruntare iar planul stabilit inainte de meci a functionat.

Cupa Davis: Marius Copil l-a invins in doua seturi pe Takanyi Garanganga si a adus victoria Romaniei (3-1 vs Zimbabwe)

Marius Copil l-a invins pe Takanyi Garanganga, scor 6-4, 7-5, si a adus victoria Romaniei in confruntarea cu Zimbabwe 3-1), din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Marius si-a luat astfel revansa dupa ce a pierdut vineri in fata lui Benjamin Lock 6-4, 7-5).

Cupa Davis: Marius Copil a adus victoria Romaniei, Filip Jianu a stabilit rezultatul final (4-1 vs Zimbabwe)

Marius Copil l-a invins pe Takanyi Garanganga, scor 6-4, 7-5, si a adus victoria Romaniei in confruntarea cu Zimbabwe, din cadrul turului I al Grupei a II-a, zona Europa/Africa a Cupei Davis. Marius si-a luat astfel revansa dupa ce a pierdut vineri in fata lui Benjamin Lock 6-4, 7-5). in ultimul meci de simplu, unul fara miza, Filip Cristian Jianu l-a invins pe Mehluli Don Ayanda Sibanda 6-3, 7-5) si a stabilit scorul final al intalnirii, 4-1.

Tecau si Mergea au castigat meciul de dublu; Romania conduce Zimbabwe, scor 2-1, in Cupa Davis

Perechea Horia Tecau / Florin Mergea a invins cuplul Benjamin Lock / Courtney John Lock, cu 6-1, 6-4, astfel ca scorul intalnirii de Cupa Davis dintre Romania si Zimbabwe, de la Piatra Neamt, a devenit 2-1. intalnirea conteaza pentru primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Marius Copil, dupa confruntarea cu Zimbabwe: Sunt bucuros ca am adus victoria Romaniei

Tenismanul Marius Copil a declarat, la finalul meciului de Cupa Davis castigat in fata lui Takanyi Garanganga, ca este bucuros de faptul ca a adus victoria pentru nationala Romaniei, sambata, la Piatra Neamt.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )