Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horia Tecau isi lanseaza in orasul natal cartea Viata in ritm de tenis

România Liberă România Liberă,
Horia Tecau isi lanseaza in orasul natal cartea Viata in ritm de tenis

Prin intermediul acestei carti, Horia Tecau le povesteste celor mici ce inseamna sa ai o pasiune, ce inseamna sa cazi, sa te ridici, sa ai incredere in propriile forte si cu perseverenta sa mergi mai departe. continuă pe România Liberă

Horia Tecau lanseaza Viata in ritm de tenis pe 2 mai, la Constanta

Tenismenul Horia Tecau lanseaza pe 2 mai, la Constanta, in prezenta unor figuri importante ale sportului romanesc, cartea cu caracter autobiografic Viata in ritm de tenis prin care ii incurajeaza atat pe cei mici, cat si pe cei mai in varsta, in urmarirea pasiunilor. Lansarea va avea loc la libraria Carturesti Vivo.

Duelul romanesc din semifinalele turneului de la Barcelona s-a incheiat cu victoria lui Florin Mergea. Este pentru prima data in cariera cand se impune in fata lui Horia Tecau

Duelul romanesc din semifinalele turneului de la Barcelona s-a incheiat cu victoria lui Florin Mergea. Mergea si Aisam-Ul-Haq Qureshi au trecut in patru seturi de percehea Horia Tecau si Jean Juli.

ATP Barcelona: Florin Mergea, in finala de dublu - A trecut in semifinale de Horia Tecau

Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi Romania/Pakistan) s-a calificat in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Barcelona, invingand in semifinale, sambata, cu scorul de 6-3, 5-7, 14-12, cuplul Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), informeaza News. ro.

ATP Barcelona: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in semifinale

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in semifinalele turneului ATP de la Barcelona competitie din categoria 500), intrecere dotata cu premii totale in valoarea de 2. 905 euro.

Pavel Stratan isi lanseaza baiatul in muzica

Pavel Stratan isi lanseaza baiatul in muzica. Cezar, in varsta de 8 ani, va avea primul album pe piata luna viitoare si va pleca intr-un turneu. La 12 ani dupa succesul Cleopatrei, sora lui mai mare.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )