Libnet.ro
UNICEF

20:15

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut finala la dublu, la Cincinnati

Adevărul Adevărul,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au pierdut finala la dublu, la Cincinnati

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 5, a pierdut finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, din Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

O noua performanta in tenis! Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-au calificat in finala de dublu de la Cincinnati

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), potrivit.

Perechea Tecau-Rojer, in finala de dublu de la Cincinnati

Horia Tecau si Jean Julien Rojer s-au calificat in finala de dublu a turneului de la Cincinnati, dupa ce i-au invins pe fratii Bryan SUA) in doua seturi, informeaza Digi 24.

ATP Cincinnati: Tecau si Rojer i-au invins pe fratii Bryan si s-au calificat in finala probei de dublu

Perechea romano-olandeza Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 5, s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, dupa ce au trecut in semifinale de fratii Bob si Mike Bryan, favoritii numarul doi, scor 6-3, 7-6 5).

Parcurs excelent al lui Horia Tecau. Dupa bronzul de la Olimpiada, tenismenul s-a calificat impreuna cu Roger in semifinalele turneului de la Cincinnati (FOTO)

Horia Tecau este de neoprit. Dupa medalia de argint castigata la Jocurile Olimpice impreuna cu colegul sau Florin Mergea, romanul s-a calificat si in semifinalele turneului de la.

Tecau si Rojer, calificati in finala probei de dublu la Cincinnati

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, sambata, in finala probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 4. 385 dolari, in urma victoriei cu 6-3, 7-6 5) in fata fratilor americani Bob si Mike Bryan.

Tecau si Rojer, in semifinalele probei de dublu la Cincinnati

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, favoriti N. 5, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 4. 385 dolari, dupa 4-6, 6-2, 11-9 impotriva cuplului Jamie Murray Marea Britanie)/Bruno Soares Brazilia/N.

Tecau si Rojer, calificati in semifinalele turneului de la Cincinnati

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer, favoriti N. 5, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), do.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )