Libnet.ro
UNICEF

16:30

Horia Tecau si Lili Sandu formeaza cel mai nou cuplu monden

B1 B1,
Horia Tecau si Lili Sandu formeaza cel mai nou cuplu monden

Tenismenul Horia Tecau si Lili Sandu formeaza un cuplu de ceva vreme, dar au reusit sa se ascunda de ochii presei, informeaza cancan. ro. Lili Sandu s-a intors recent din America, acolo unde a locuit mai multi. continuă pe B1

FOTOGALERIE Renovarea parcului Drumul Taberei e aproape terminata. Cum arata cel mai nou parc din Bucuresti

Lucrarile de reamenajare a parcului Drumul Taberei au ajuns aproape de final, potrivit unui anunt facut de Primaria sectorului 6. Locurile de joaca, mobilierul urban, terenurile de sport, aleile pietonale si cele doua pasarele pietonale sunt realizate in proportie de aproape 100%. Mai este de lucru la fantana arteziana, realizata in proportie de 35%, pavilionul expozitional, realizat in proportie de 47%, plantari arbori si gazon, realizat in proportie de circa 60%.

EXPLOZIV! Adam Levine si Behati Prinsloo, SCENE SANGEROASE DE SEX in cel mai nou clip semnat Maroon 5 Animals! Vezi AICI clipul!

Animals, noul videoclip al formatiei americane Maroon 5, este cu siguranta unul dintre cele mai socante material video ale anului.

Lili Sandu are o RELATIE cu Horia Tecau? Vezi ce spune vedeta!

Vestea ca Lili Sandu se iubeste cu Horia Tecau a pus lumea mondena pe jar. Vedeta care se pregateste sa.

Victor Slav si Lili Sandu, coprezentatori ai show-ului Danseaza printre stele, de la Antena 1

Lili Sandu si Victor Slav se alatura lui Horia Brenciu in calitate de coprezentatorii ai show-ului Danseaza printre stele, care debuteaza duminica, 5 octombrie, de la 20:30, la Antena 1.

Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei de dublu la Beijing, unde va da peste un adversar redutabil

Jucatorul roman Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei de dublu a turneului ATP de la Beijing, alaturi de partenerul sau traditional, olandezul Jean Julien Rojer, invingand in sferturi perechea formata din cehul Tomas Berdych si americanul John Isner,.

Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei de dublu la Beijing, unde poate intalni un adversar redutabil

Jucatorul roman Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei de dublu a turneului ATP de la Beijing, alaturi de partenerul sau traditional, olandezul Jean Julien Rojer, invingand in sferturi perechea formata din cehul Tomas Berdych si americanul John Isner,.

Horia Tecau si Jean Julien Rojer, in semifinale la China Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a invins, joi, cu scorul de 7-6 3), 4-6, 12-10, cuplul Tomas Berdych/John Isner Cehia/SUA) si s-a calificat in semifinalele turneului de 500 de puncte de.

Horia Tecau, in sferturile turneului de dublu de la Beijing

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda) a invins, marti, cu scorul de 6-2, 6-3, cuplul Teimuraz Gabasvili / Mikhail Kukuskin Rusia/ Kazahstan) si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului ATP de la Beijing.

Cel mai grav dosar politic al ultimilor 25 de ani, din nou pe masa magistratilor. Catalin Sandu contesta sentinta in dosarul Telepatia

Curtea de Apel Bucuresti judeca astazi contestatia lui Catalin Sandu la sentinta de sase ani de inchisoare primita in cel mai grav dosar politic al ultimilor 25 de ani. Asta in contextul in care ieri.

Cel mai grav dosar politic al ultimilor 25 de ani: Catalin Sandu ramane in arest

Catalin Sandu ramane in arest. Curtea de Apel Bucuresti a respins contestatia fostului director juridic ADSl la sentinta de sase ani de inchisoare primita in cel mai grav dosar politic al ultimilor 25 de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )