Libnet.ro
UNICEF

11:31

Horia Tecau si-a stabilit obiectivele pentru anul 2018: Vrea sa triumfe la Australian Open si la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Horia Tecau si-a stabilit obiectivele pentru anul 2018: Vrea sa triumfe la Australian Open si la Roland Garros

Horia Tecau locul 8 ATP la dublu), campion in proba de dublu a editiei din 2017 de la US Open, are planuri marete pentru noul sezon din tenis. Romanul isi doreste ca in 2018, alaturi de partenerul sau Jean-Julien Rojer, sa castige Australian Open si Roland Garros, doua turnee de Grand Slam care ii lipsesc din palmares. continuă pe Hotnews

Previziuni sumbre pentru anul 2018. Bogdan Chirieac: Va pica Guvernul

Analistul politic Bogdan Chirieac vine cu previziuni sumbre pentru anul 2018. El este de parere ca Guvernul Tudose va pica. intrebat de ce crede acest lucru, el a raspuns: Se coc anumite lucruri.

Costul standard anual pentru elevi si prescolari pentru anul 2018 creste la 4.413 de lei

Costul standard pentru fiecare elev/prescolar pentru invatamantul preuniversitar de stat, particular si confesional acreditat, pentru anul 2018, creste de la 3. 740 lei/an la 4. 413 lei, potrivit unei hotarari adoptate in sedinta de astazi a Guvernului.

Lista promisiunilor uitate de Guvern pentru anul 2018

Executivul a promis pentru 1 ianuarie 2018 o serie de masuri benefice pentru romani, insa multe din acestea au fost trecute la capitolul discutate si uitate. De exemplu, cresterea.

Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru Anul Nou

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminica, un mesaj de Anul Nou, in care spune ca si-ar dori ca, in 2018, romanii sa aiba puterea de a transforma fiecare reusita individuala intr-una de.

Anul 2018 aduce un fenomen astronomic spectaculos. in 100 de ani nu s-a mai intamplat asa ceva

O serie de cinci eclipse, inclusiv cea mai lunga eclipsa de luna din ultimii 100 de ani, dar si trei comete! Este spectacolul cosmic oferit de natura in 2018 si care va putea fi admirat de locuitorii diferitelor regiuni.

Runele pentru ianuarie 2018, cu Mihai Voropchievici. O luna de vesti bune pentru trei zodii

Runele pentru luna ianuarie, prentru fiecare zodie in parte, au fost prezentate sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, de cunocutul numerolog Mihai Voropchievici. Berbec - nu trebuie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )