Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOROSCOP 10 aprilie. Taurii vor fi darnici si se vor implica in actiuni umanitare

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 10 aprilie. Taurii vor fi darnici si se vor implica in actiuni umanitare

Horoscop maine, 10 aprilie. Taurii vor fi darnici si se vor implica in actiuni umanitare, iar Varsatorii vor calatori. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 9 aprilie. Taurii sunt preocupati de tehnologie astazi

Horoscop maine, 9 aprilie. Taurii sunt preocupati de tehnologie astazi, iar Pestii ar putea primi niste bani la care nu se asteapta. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop VARSATOR aprilie 2016: Vei face o calatorie neprevazuta si te vei implica in actiuni caritabile

Horoscop VARSATOR aprilie 2016: vei face o calatorie neprevazuta luna asta si te vei implica in actiuni caritabile. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop zilnic, 10 aprilie 2016: Leii o dau in bara cu diplomatia

Horoscop zilnic, 10 aprilie 2016. Berbecii sunt nemultumiti de persoana iubita, iar Varsatorii au parte de situatii ce implica ranirea orgoliului.

HOROSCOP 8 aprilie. Racii isi vor face singuri programul

Horoscop maine, 8 aprilie. Racii au libertatea de a-si face singuri programul, iar Sagetatorii vor dori sa-si condimenteze viata amoroasa. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: Locuinta este preocuparea ta principala luna aceasta

Horoscop CAPRICORN aprilie 2016: locuinta este preocuparea ta principala luna aceasta, indiferent daca e vorba de mutare, decorare sau reparatii. Citeste previziunile pentru intreaga luna.

Horoscop SAGETATOR aprilie 2016: Te preocupa o chestiune importanta, legata de familie sau de un proiect major la care lucrezi

Horoscop SAGETATOR aprilie 2016: vei fi foarte preocupat de ceva important, care poate fi legat de partener, de copii sau de un proiect major la care lucrezi.

Alina Cojocaru: imi pare rau ca voi dezamagi publicul. Nu voi putea dansa duminica, in Manon, la Opera. Andra Ionete o va inlocui pe Alina, pe 10 aprilie

Andra Ionete o va inlocui duminica, 10 aprilie, pe Alina Cojocaru, in rolul Manon, pe scena Operei Nationale Bucuresti ONB). Duminica, 10 aprilie, nu o sa pot dansa, repetitiile nu au mai putut avea loc, in aceasta saptamana, din cauza recentelor evenimente nefericite. imi pare rau ca voi dezamagi publicul. Voi reveni intr-una dintre reprezentatiile viitoare Manon, a declarat, pentru Adevarul, balerina Alina Cojocaru.

Targurile organizate de Romexpo in perioada 7 10 aprilie. La maratonul expozitional participa companii din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului

Romexpo organizeaza intre 7 si 10 aprilie 2016 cele mai importante targuri din domeniul constructiilor, instalatiilor, mobilei, ambientarii, designului interior sau exterior si protectiei mediului.

HOROSCOP 7 aprilie. Sagetatorii s-ar putea indragosti astazi

Horoscop maine, 7 aprilie. Sagetatorii s-ar putea indragosti astazi, iar Pestii trebuie sa se abtina de la cheltuieli impulsive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )