Libnet.ro
UNICEF

12:01

HOROSCOP 10 decembrie. Berbecii se lasa prinsi cu o serie de proiecte, Leii au probleme mari cu prietenii si cu colegii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 decembrie. Berbecii se lasa prinsi cu o serie de proiecte, Leii au probleme mari cu prietenii si cu colegii

Horoscop 10 decembrie Berbec Reusiti sa depasiti faza de planificare si sa va axati activitatea pe punerea imediat in practica a proiectelor. Sunteti cooptat intr-o noua lucrare si descoperiti ca. continuă pe Antena3

HOROSCOP LUNA DECEMBRIE. Berbecii au probleme uriase cu banii, o zodie se imbogateste de-a binelea

HOROSCOP Berbec HOROSCOP O atmosfera complexa pentru nativii zodiei Berbec in luna decembrie. De la bun inceput trebuie sa notam prezenta planetei Marte guvernatorul lor) in semnul Pestilor: o pozitie relativ.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE. Berbecii sunt indecisi, Gemenii sunt pe cale sa aiba probleme de sanatate

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 8 DECEMBRIE 2018 ; avem parte de un weekend cu totul special. Toate planetele sunt in miscare directa, nu mai este niciun astru retrograd o data cu iesirea lui Mercur din.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru fiecare zodie, 7 decembrie. Berbecii trebuie sa mearga inainte fara teama, Gemenii au nevoie de ajutor

Iata pentruVINERI 7 DECEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelului Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE. Succes deplin pentru nativii unei zodii. O sansa de neratat!

Horoscop 7 decembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri. Horoscop7 decembrie Sagetator. Privesti spre viitor cu incredere pentru ca se anunta o etapa infloritoare a vietii tale.

HOROSCOP 9 DECEMBRIE, cu Camelia Patrascanu

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de duminica, 9 decembrie. Stire in curs de.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE, cu Camelia Patrascanu. Gemenii si Scorpionii pun accentul pe bani, Pestii au o intalnire importanta

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de sambata, 8 decembrie. Chef de calatorii astazi, fie geografice, fie spirituale, asa incat ne cultivam, ne.

Ziua Drepturilor Omului la Timisoara (8 - 10 decembrie 2018)

MozaiQ, Identity. Education si eQuiVox, organizatii care reprezinta comunitatea LGBT lesbiene, gay, bisexuali si persoane transgender), invita timisorenii la Ziua Drepturilor Omului, un proiect care se intinde pe trei zile si propune o serie de evenimente menite a pune accentul pe importanta drepturilor LGBT ca drepturi ale omului, in contextul local si national.

Luni, 10 decembrie, Adevarul iti prezinta Istoria bibliei Hendrik van Loom

Titlul Istoria Bibliei al autorului Hendrik van Loom, va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul incepand de luni, 10 decembrie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 16,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani, in limita stocului disponibil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )