Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOROSCOP 10 IULIE. Scorpionii trebuie sa ignore comentariile la adresa lor, Capricornii sunt sfatuiti sa se relaxeze

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 10 IULIE. Scorpionii trebuie sa ignore comentariile la adresa lor, Capricornii sunt sfatuiti sa se relaxeze

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac. Un inger pazitor straluceste in lumina viitorului. Acesta este drumul corect . continuă pe Antena3

HOROSCOP 10 IULIE. Racii trebuie sa aiba grija la bani, Sagetatorii, la conflicte

Horoscop 10 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 10 iulie Berbec Sunteti mai emotiv decat in mod normal, iar acest lucru va afecteaza judecata la locul de munca. Empatizati.

HOROSCOP 10 IULIE. Zodia care primeste un dar neasteptat

Horoscop 10 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai.

Horoscop 10 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele nu au voie sa cheltuiasca, Racii stau in umbra

O prima parte a zilei tensionata, lucrurile se mai linistesc un pic spre dupa-amiaza, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbac - negocierile sunt importante, e bine sa arate.

HOROSCOP 11 IULIE. Racii intalnesc o persoana mult asteptata, Scorpionii incep un drum nou

Horoscop 11 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 9 iulie. Berbecii trebuie sa gandeasca pozitiv, Gemenii au protectie pentru familie

Iata pentru MIERCURI 10 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

HOROSCOP DRAGOSTE 10 IULIE. Leii au parte de o noapte fierbinte, Sagetatorii sunt in armonie cu partenerul de viata

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac si te ajuta sa primesti ghidarea de care ai nevoie in.

HOROSCOP 11 IULIE. Vesti excelente. Cad bani din cer pentru aceasta zodie!

Horoscop 11 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 11 iulie Berbec in aceasta zi aveti sansa de a cunoaste oameni noi. Astfel, legati legaturi profunde cu persoane cu care sunteti.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 10 IULIE. Unde te duce dragostea?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac si te ajuta sa primesti ghidarea de care ai nevoie in dragoste. De asemenea, Soarele urmeaza.

NOU! Horoscop zilnic pentru azi, MIERCURI 10 IULIE 2019. Ce drum iti arata intuitia?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 10 IULIE 2019. Soarele este in conjunctie cu Nodul lunar Nord aflat in Rac. Un inger pazitor straluceste in lumina viitorului. Acesta este drumul corect pe care a.

Curs valutar BNR, miercuri, 10 iulie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 10 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7337 lei in crestere cu 0,0068) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7252 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )