Libnet.ro
UNICEF

08:00

Horoscop 11 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Bani pentru Balante, negocieri reusite pentru Tauri

Antena3 Antena3,
Horoscop 11 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Bani pentru Balante, negocieri reusite pentru Tauri

Trebuie sa avem grija de noi, interesul propriu primeaza astazi, dar poate empatia ne spune si care sunt interesele altora, ne sfatuieste astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec -. continuă pe Antena3

HOROSCOP 11 IULIE. Vesti excelente. Cad bani din cer pentru aceasta zodie!

Horoscop 11 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 11 iulie Berbec in aceasta zi aveti sansa de a cunoaste oameni noi. Astfel, legati legaturi profunde cu persoane cu care sunteti.

Horoscop 10 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele nu au voie sa cheltuiasca, Racii stau in umbra

O prima parte a zilei tensionata, lucrurile se mai linistesc un pic spre dupa-amiaza, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbac - negocierile sunt importante, e bine sa arate.

HOROSCOP 9 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Mercur retrograd, risc mare de cearta si confruntari

Mercur retrograd si astazi, risc de cearta si confruntari, dar si de empatie, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - au intalniri importante astazi si se pot ciocni de.

HOROSCOP 11 IULIE. Gemenii au o zi proasta, Taurii se afla pe drumul cel bun

Iata horoscopul zilei de azi JOI 11 IULIE 2019. Soarele face trigon cu Neptun retrograd. Marte face tricon cu Chiron si cuadratura cu Uranus. Ce mai zi! HOROSCOP 11 IULIE. Iti pui toate.

HOROSCOP 11 IULIE. Racii intalnesc o persoana mult asteptata, Scorpionii incep un drum nou

Horoscop 11 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Poate nu culegi acum chiar rezultatele pe care le-ai intentionat atunci cand te-ai implicat intr-o actiune, si ai tendinta de.

HOROSCOP 9 IULIE. Veste extraordinar de buna pentru o zodie! Efortul ii este in sfarsit rasplatit!

Horoscop 9 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 9 iulie Berbec Este posibil sa plecati intr-o calatorie cu familia, iar in aceast fel reusiti sa rezolvati si o serie de.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi, JOI 11 IULIE 2019. Ce mai zi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi JOI 11 IULIE 2019. Soarele face trigon cu Neptun retrograd. Marte face tricon cu Chiron si cuadratura cu Uranus. Ce mai zi! Iti pui toate sperantele intr-o singura.

HOROSCOP 8 iulie, prezentat de Camelia Patrascanu. Zodia care nu trebuie sa imprumute bani azi

HOROSCOP 8iulie 2019. Mercur retrograd astazi, ne avertizeaza astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - Atentie la felul in care va aparati opiniile in fata.

HOROSCOP 12 IULIE. E randul acestei zodii sa aiba bani de cheltuit! Ce noroc!

Horoscop 12 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 12 iulie Berbec Aveti o multime de responsabilitati de care trebuie sa va ocupati astazi, insa asta nu inseamna ca nu o.

HOROSCOP DRAGOSTE 11 IULIE. Berbecii se simt sexy, Taurii se gandesc la oficializarea relatiei

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 11 IULIE 2019. Trigonul Soare-Neptun retrograd te predispune la romantism. Iubirea iti invadeaza inima si esti gata sa-ti urmezi visurile. nb.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )