Libnet.ro
UNICEF

06:45

HOROSCOP 11 MAI. Gemenii trebuie sa isi gaseasca motivatia, Berbecii fac progrese

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 11 MAI. Gemenii trebuie sa isi gaseasca motivatia, Berbecii fac progrese

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 11 mai. Gemenii trebuie sa scape de teama, Berbecii acorda atentie propriilor vise

Iata pentru SAMBATA 11 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 11 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au parte de surprize, Scorpionii vor sa dirijeze totul

Zi frumoasa, dar atentie la excese, spuneCamelia Patrascanu. O zi a nouatatilor sau surprizelor. isi schimba dispozitia destul de des. Ori nu.

HOROSCOP 10 MAI. Taurii trebuie sa o ia mai incet astazi, Berbecii sunt sfatuiti sa invete sa spuna nu

Iata horoscopul zilei de VINERI 10 MAI 2019; Soarele in Taur se aliniaza cu punctele de eclipsa astazi si esti ghidat cu finete sa te indepartezi de trecut si sa te indrepti spre un viitor mult mai .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 mai. Gemenii trebuie sa invete sa se abtina, Berbecii primesc ajutor acasa

Iata pentru MIERCURI 8 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 8 MAI. Gemenii au parte de inspiratie, Berbecii se gandesc cum isi cresc veniturile

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 8 MAI 2019; astazi este o zi speciala intrucat Mercur, planeta comunicarii si gandirii noastre ce recent a intrat in zodia Taur, se intalneste cu socantul, imprevizi.

HOROSCOP 9 MAI. Gemenii sunt preocupati de tehnologie, Berbecii sunt jucausi

Iata horoscopul zilei de JOI 9 MAI 2019; dupa trei zile mai agitate energetic din pricina aspectelor astrale provocatoare Venus ne-a pus la incercare pe unii dintre noi pe domeniul relatiilor,.

Horoscop 11 mai 2019. Zodia care e captiva intr-o iluzie

Horoscop Berbec Trezeste-te din vis, pentru ca s-ar putea sa fii captiv intr-o iluzie si, daca nu deschizi ochii acum, vei alimenta mai departe un plan imposibil. Fii atent la semnalele care vin de pretutindeni.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru SAMBATA 11 MAI 2019. Saturn promite o zi puternica!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de SAMBATA 11 MAI 2019; astazi Soarele in Taur este in trigon cu Saturn retrograd in Capricorn si aceasta este cea mai ferma strangere de mana pe care ti-o poti imagina si vom.

CALENDAR ORTODOX 11 MAI. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii Chiril 826869) si Metodie 815844) sunt praznuiti pe 11 mai. Ei sunt numiti apostolii slavilor pentru ca au tradus Sfanta Scriptura in limba slavona. Fratii Chiril si.

Liga 1. Dunarea intalneste Politehnica Iasi sambata, 11 mai, de la ora 18.00

Ultimele doua confruntari din runda a 9- a play-out-lui Ligii 1 Betano vor avea loc sambata, 11 mai. De la ora 15. 00, Hermannstadt va juca impotriva Concordiei iar de la ora 18. 00, Poli Iasi se va duela cu Dunarea Calarasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )