Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horoscop 12 februarie. Schimbari serioase pentru nativii unei zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop 12 februarie. Schimbari serioase pentru nativii unei zodii

Berbec Deveniti mai cooperant intr-o problema pe care pana acum ati privit-o cu multa rezerva. Deschiderea pe care o manifestati o sa va faca bine. Taur Cineva apropiat va provoaca niste. continuă pe Antena3

Horoscop 12 februarie, cu Camelia Patrascanu. Zodia care va afla afla informatii foarte importante

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul zilei pentru fiecare zodie in parte. Berbec - este recomandat sa nu va ciocniti foarte tare.

HOROSCOP 11 februarie. Zi proasta pentru Berbeci

Berbec Nu simti ca vrei sa faci parte dintr-un grup, in acest sfarsit de saptamana. Preferi sa petreci timp singur, pentru a reusi sa te relaxezi cu adevarat. in ceea ce priveste viata amoroasa,.

BACALAUREAT 2018. Primele probe vor avea loc luni, 12 februarie

Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie, cu proba orala la limba romana si va continua si marti, 13 februarie. in zilele de 16 februarie, 19 februarie si 20.

Horoscop saptamanal spiritual 12-18 februarie 2018. Lectia pentru sufletul tau, in functie de zodie. Schimbari majore se pregatesc

Horoscop saptamanal SPIRITUAL. Tema generala energetica a saptamanii 12-18 februarie 2018 este concentrata in jurul schimbarilor majore care sunt puse in miscare de energiile cosmice si spirituale. In fiecare zi, vedem.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru saptamana 12 februarie- 18 februarie. Vesti proaste pentru o zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la Adevaruri ascunse, horoscopul runelor pentru saptamana viitoare. Berbec. O suita de schimbari majore pentru saptamana care.

MACRO NEWSLETTER 12 februarie 2018

Productia industriala din Marea Britanie a scazut peste asteptari in decembrie 2017, cu o rata lunara de 1,3%, dupa o crestere de 0,3% in luna precedenta, iar fata de aceeasi perioada a anului anterior a stagnat, dupa o crestere anuala de 2,6% in noiembrie 2017. Productia din industria prelucratoare si-a temperat cresterea anuala pana la 1,4%, de la 3,8% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri lunare de 0,3%, iar productia de energie a crescut cu o rata anuala de 0,8%, dupa o scadere de 4,3% in luna anterioara, pe fondul unei cresteri lunare de 0,9%.

Bacalaureat 2018. Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie. Iata calendarul complet al examenelor

Evaluarea competentelor va incepe luni, 12 februarie, cu proba orala la limba romana si va continua si marti, 13 februarie. in zilele de 16 februarie, 19 februarie si 20.

JO 2018: Programul zilei de luni, 12 februarie

Opt medalii de aur se vor acorda luni 12 februarie), in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang Coreea de Sud): la snowboard slopestyle feminin), patinaj artistic proba pe echipe), schi alpin slalom urias feminin), biatlon urmarire feminin si masculin), patinaj viteza 1. 500 m feminin), sarituri cu schiurile individual feminin) si schi acrobatic movile masculin).

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )