Libnet.ro
UNICEF

01:06

HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii ar putea avea probleme in dragoste

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 12 octombrie. Gemenii ar putea avea probleme in dragoste

Horoscop maine, 12 octombrie. Gemenii ar putea avea probleme in dragoste, iar Scorpionii vor afla ca cineva vrea sa le dea o lovitura sub centura. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 10 octombrie. Pestii vor avea parte de recompense financiare

Horoscop maine, 10 octombrie. Pestii vor avea parte de recompense financiare, iar Sagetatorii vor fi invitati o intalnire deosebit de romantica. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 9 octombrie. Taurii vor avea ocazii profesionale grozave

Horoscop maine, 9 octombrie. Taurii vor avea ocazii profesionale grozav, iar Capricornii vor fi recompensati pentru eforturile depuse la serviciu. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Sedinta extraordinara la Consiliul Judetean pe 12 octombrie. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii judeteni sunt convocati miercuri, 12 octombrie, in sedinta extraordinara, incepand cu ora 12. 00, avand pe ordinea de zi 5 proiecte de hotarare.

Raed Arafat: Serviciile de ambulanta pot avea probleme serioase ascunse si este normal sa existe un mecanism de control

Presedintele PALMED a declarat ca ambulantele private nu pot fi trase la raspundere intrucat nu sunt primite in acelasi sistem cu SMURD, insa, secretarul de stat, Raed Arafat sustine ca astfel de servicii pot avea probleme serioase ascunse si ca este normal sa existe un control.

Raed Arafat: Serviciile private de ambulanta pot avea probleme ascunse, e normal sa existe un control

Raed Arafat sustine ca serviciile private de ambulanta pot avea probleme serioase ascunse si ca este normal sa existe un control, precizarea fiind facuta dupa ce presedintele PALMED a declarat ca ambulantele private nu pot fi trase la raspundere intrucat nu sunt primite in acelasi sistem cu SMURD, informeaza Mediafax.

Spectacol. Jocul regilor, programat pe 12 octombrie la sala Barbu Stirbei

O exceptionala drama, in regia lui Felix Alexa, in care interpreteaza magistral Maia Morgenstern se joaca miercuri, 12 octombrie, la sala Barbu Stirbei, incepand cu ora 18. Spectacolul este pus in scena de actori ai Teatrului Evreiesc de Stat.

HOROSCOP 11 octombrie. Taurii vor fi deosebit de eficienti

Horoscop maine, 11 octombrie. Taurii vor fi deosebit de eficienti, iar Balantele ii vor uimi pe toti cei din jur. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )