Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 13 august. Racii trebuie sa ia o decizie majora

Antena3 Antena3,
Horoscop 13 august. Racii trebuie sa ia o decizie majora

Horoscop zilnic 13 august. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de luni. Horoscop 13 august Berbec. Totul se intampla exact la timpul potrivit, de parca cineva te-ar intreba pe tine daca. continuă pe Antena3

Horoscop 10 august. Vesti triste pentru Balante

Horoscop 10 august 2018. Multe dintre zodii vor avea o zi grea si vor intampina multe probleme. Citeste si tu horoscopul pentru zodia ta si vezi ce ti-au pregatit astrele. BERBEC Nu cu ton ridicat si nici.

Cartea Oameni alesi. Strainii va fi distribuita pe 13 august cu Adevarul

Pachetul format din ziar si cartea Oameni alesi. Strainii semnata de Ion Simionescu va fi distribuit luni, 13 august, cu ziarul Adevarul si se va gasi la chioscuri timp de doua saptamani. Pachetul costa 14,99 lei.

Horoscop 9 august. Leii se trezesc cu planurile daramate

Horoscop zilnic Berbec Daca nu esti intr-o relatie, exista sanse mari sa incepi sa te simti atras de o persoana neasteptata. Daca esti intr-o relatie, incepi sa-ti cunosti mai bine partenerul,.

Horoscop 9 august. Scorpionii au ceva bani de cheltuit, dar alta zodie da cu adevarat lovitura!

Horoscop 9 august Berbec Vei avea parte de o zi plina de provocari. De asemenea, este posibil sa primesti niste vesti descurajatoare, care te vor face furios sau trist. incearca sa-ti pastrezi calmul,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )