Libnet.ro
UNICEF

08:16

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Cad in sfarsit bani din cer pentru nativii unei zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Cad in sfarsit bani din cer pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 13 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 13 noiembrie Scorpion. Astepti cu mult interes un eveniment anuntat pentru perioada urmatoare si in care ai investi. continuă pe Antena3

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Scorpionii au bani de cheltuit, pe Gemeni ii asteapta multe provocari

Horoscop 12 noiembrie. Afla ce au harazit astrele pentru ziua de luni. Horoscop 12 noiembrie Berbec Partenerul de cuplu sau un coleg va fi destul de iritant azi, iar reactiile vulcanice pe care le ai nu ajuta.

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2018. Pestii primesc raspunsuri

Horoscopul zilei de 13 noiembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 13.

HOROSCOP 10 NOIEMBRIE. Ocazie rara de succes pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 10 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de sambata. Horoscop 10 noiembrie Scorpion. Nu te lasa pacalit de niste aparente negre, pentru ca, daca te lasi furat de furie,.

Marti, 13 noiembrie: Activitati preventive, desfasurate de pompieri

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Barbu StirbeiCalarasi organizeaza marti, 13 noiembrie, o serie de activitati dedicate Zilei Informarii Preventive din Romania.

Horoscop 10 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii fac bani. Gemenii vor cuceri pe toata lumea

Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 10 noiembrie. Berbec - surprizele pot veni de la o persoana care este la distanta, poate o veste sau un telefon. Vor avea musafiri. Taur - o zi cu.

Horoscop 11 noiembrie. Vesti bune si evenimente deosebite pentru multe zodii

Horoscopul vine cu vesti bune si multa veselie pentru weekendul 9-11 noiembrie. Astrele ii provoaca pe lei sa iasa din zona de confort si sa-si depaseasca limitele, iar pestii vor intalni o persoana care le va schimba viata total. Vezi cum va fi weekendul tau!.

Prevenirea ghinionului. Activitati informative, desfasurate la Urziceni marti, 13 noiembrie

Credinta populara acorda alaturarii datei de 13 cu ziua de marti o conotatie nefasta, marcata de ghinion. De aceea, sub sloganul Preveniti ghinionul, pompierii dedica aceasta zi, in fiecare an, desfasurarii activitatilor cu caracter preventiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )