Libnet.ro
UNICEF

05:15

Horoscop 14 august, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii pun accent pe sanatate, Capricornii isi pot reorganiza viata

Antena3 Antena3,
Horoscop 14 august, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii pun accent pe sanatate, Capricornii isi pot reorganiza viata

Tact si diplomatie, iar pentru unii ceva curte pentru ca vorbele sunt bune si romantice, spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Se pot intelege cu partenerul de viata sau. continuă pe Antena3

Horoscop 14 august. Zodia care primeste vesti bune legate de bani

Horoscop 14 august Berbec Intuitia ta este prezenta astazi, asa ca nu ar trebui sa o ignori. De asemenea, tinzi sa empatizezi mai mult decat in mod normal cu cei din jurul tau. Empatia si intuitia vor.

Horoscop 13 august, cu Camelia Patrascanu. Leii vor primi o suma de bani, Varsatorii trebuie sa fie atenti la sanatate

Harnicie, eficienta si impacare cu toata lumea, se poate pentru ca rezolvam lucrurile prin cooperare, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - Au multe de rezolvat, mai ales la locul de munca. Pot.

Horoscop 13 - 19 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. O saptamana minunata pentru Fecioare, Pestii isi repara imaginea

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii viitoare pentru fiecare dintre zodii. Berbec - munca luni si marti, idei pertinente, solutii Taur - idei ingenioase, discutii.

HOROSCOP 15 AUGUST de SFANTA MARIA. Leii au probleme de sanatate, Balantele sunt puternice

Horoscop zilnic 15 august. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 15 august Leu. Azi esti foarte preocupat de sanatatea ta si, pentru ca ai starea necesara pentru a-ti.

Horoscop 15 august 2018. Previziuni astrologice de Sfanta Maria Mare

Horoscop zilnic 15 august. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 15 august Leu. Azi esti foarte preocupat de sanatatea ta si, pentru ca ai starea necesara pentru a-ti.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Capricorn - Apare o piedica greu de trecut din cauza careia multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Scorpion - Mare atentie pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict ce poate denatura in reactii agresive periculoase.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni - Discuti despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Gemeni -Esti in fata.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Taur - Mintea ta e plina de idei si toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Taur - Constiinta.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 14 AUGUST 2018 pentru Zodia Pesti -Refuzul care vine azi ca din senin iti strica toate planurile pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect important.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )