Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP 14 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii risca sa piarda bani. Leii trebuie sa fie atenti la excese

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 14 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii risca sa piarda bani. Leii trebuie sa fie atenti la excese

Camelia Patrascanu a prezentat joi,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 noiembrie. Destul de agitata aceasta zi. Luna este in Gemeni si vestile ne pot surprinde, iar altii sunt pe drum si drumul nu e. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 noiembrie cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de castiguri. Fecioarele au reusite in cariera

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 13 noiembrie. Atentie la comunicare, mai ales dupa ora 15:00. Sa ne cantarim cuvintele, Mercur e retrograd.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Racii sunt melancolici, Varsatorii pleaca intr-o calatorie aventuroasa

Iata horoscopul zilei de azi JOI 14 NOIEMBRIE 2019; Venus, planeta iubirii, relatiilor dar si banilor, este in Sagetator si este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Gemenii au nevoie de liniste, Varsatorii trebuie sa scape de monotonia din cuplu

Berbec. Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest.

HOROSCOP 12 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate. Capricornii se bucura de pasiune

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 12 noiembrie. Avem multe lucruri de repearat, inclusiv financiar. HOROSCOP Berbec - pot castiga bani pierduti.

HOROSCOP 11 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii castiga bani. Pestii au procese de constiinta

HOROSCOP O zi uraniana. Vom scapa de stres pe seara. Vor fi posibile iesiri comportamentale. HOROSCOPBerbec - vor sa aca bani si sunt ajutai de astre in aceasta zi. HOROSCOPTaur -.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 NOIEMBRIE. Taurii sunt rasfatati de jumatatile lor, Scorpionii trebuie sa scape de suspiciuni

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 14 noiembrie 2019. Venus, planeta iubirii, aflata in Sagetator, este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata ne.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 14 noiembrie. Gemenii primesc semne, Leii sunt entuziasmati

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 14 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 14 noiembrie. Berbecii sunt creatori magici, Capricornii infloresc

Iata pentru JOI 14 NOIEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

Sef sub acoperire Live Video pe Pro TV Editia de joi, 14 noiembrie

Noul reality show alpostului Pro TV, Sef sub acoperire, a avut premiera, joi, 12 septembrie, de la ora 21. 30, la Pro TV, un experiment social fara precedent, asa cum il numeste postul. Pe 14 noiembrie va avea loc a 9 a editie a emisiunii. Sef sub acoperire editia a 9 a de joi 14 .

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 14 noiembrie 2019 LIVE

Loteria Romana organizeaza noi trageri Loto 6 din 49, Joker, Noroc, Noroc Plus, Loto 5 din 40 si Super Noroc, joi, 14 noiembrie 2019. Numerele norocoase vor putea fi urmarite in direct, pe postul Romania TV, in emisiunea Romanii au noroc, de la ora 18:15. Rezultatele vor fi afisate si mai jos. Rezultate Loto 6 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )