Libnet.ro
UNICEF

20:15

HOROSCOP 15 august. Sagetatorii le pregatesc o surpriza de neuitat partenerilor lor de viata

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 15 august. Sagetatorii le pregatesc o surpriza de neuitat partenerilor lor de viata

Horoscop maine, 15 august. Sagetatorii le pregatesc o surpriza de neuitat partenerilor lor de viata, iar Racii vor fi laudati la serviciu. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Pestii primesc propuneri de schimbare a serviciului

Horoscop zilnic, 15 august 2016: Berbecii au parte de aventuri secrete, Scorpionii sunt indragostiti de o persoana mult prea serioasa, iar Capricornii sunt plini de energie.

Ce spitale vor asigura permanenta medicala in Capitala in perioada 12-15 august. Solicitari pe banda rulanta la Ambulanta Bucuresti

Noua spitale din Capitala vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 12 - 15 august 2016, cu ocazia sarbatorii Adormirea Maicii Domnului.

HOROSCOP 12 august. Pentru Tauri si Pesti distractia este tema zilei

Horoscop maine, 12 august. Pentru Tauri si Pesti distractia este tema zilei, dar Sagetatorii vor fi nevoiti sa lucreze suplimentar. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 14 august. Luna plina de saptamana viitoare aduce vesti bune in dragoste si cariera

Horoscop maine, 14 august. Luna plina de saptamana viitoare aduce vesti bune in dragoste si cariera. Berbecii si Balantele se vor indragosti, iar Taurii si Scorpionii vor avansa fulgerator. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 13 august. Gemenii au discutii contradictorii in cuplu despre renovare

Horoscop maine, 13 august. Gemenii au discutii contradictorii in cuplu despre renovare, iar Fecioarele vor sa-si ajute rudele. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Clinici medicale de serviciu in Bucuresti in perioada 12-15 august

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a anuntat Spitalele de Urgenta adulti si copii - care vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada 12 -15. 2016, cu ocazia sarbatorii legale Adormirea Maicii Domnului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )