Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Varsatorii trebuie sa lupte pentru ideile lor, Gemenii trebuie sa aiba grija la ton

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Varsatorii trebuie sa lupte pentru ideile lor, Gemenii trebuie sa aiba grija la ton

Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie! HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Varsator. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul. continuă pe Antena3

HOROSCOP 13 FEBRUARIE. Berbecii trebuie sa faca schimbari, Gemenii au probleme cu echilibrul

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 13 FEBRUARIE 2019; tema zilei este asteapta-te la neasteptat cu razboinicul Marte in conjunctie cu rebelul Uranus. In ultima sa zi in Berbec, Marte este in.

HOROSCOP 12 FEBRUARIE. Ar putea sa ploua cu bani pentru nativii unei zodii

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti, 12 februarie Horoscop 12 februarie Berbec Aveti multe probleme de rezolvat. Reusiti sa faceti in casa schimbari ce contribuie la imbunatatirea.

HOROSCOP 13 FEBRUARIE. Sagetatorii arunca cu banii, Varsatorii au parte de iubire

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 13 februarie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti folosesti spontaneitatea.

HOROSCOP 13 februarie 2019. Berbecii nimeresc intr-un anturaj in care nu se simt bine, Taurii primesc un sfat excelent

Horoscop Varsator. Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea vineri, 15 februarie

Vremea incepe sa se incalzeasca usor vineri, 15 februarie, chiar daca precipitatiile slabe vor mai aparea in unele regiuni. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), innorari, ploi si lapovita se vor semnala in sudul si estul tarii.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 13 februarie. Berbecii trebuie sa urmeze regula de aur, Taurii trebuie sa invete sa fie rabdatori

Iata pentruMIERCURI 13 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

HOROSCOP 11 februarie, cu Camelia Patrascanu.Fecioarele fac strategii pentru viitor, Balantele rezolva probleme de familie

Este o zi a prestantei si trebuie sa fim siguri de convingerile noastre si sa ni le asumam cu foarte multa verticalitate, a spus astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - intalniri.

Horoscop 13 februarie. Capricornii muncesc mult, dar nu sunt multumiti de colegi

Atentie la vorbele pe care le auziti. Nu toate trebuie crezute. Berbec. Muncesc intens si asta e bine si din punct de vedere financiar. Multe barfe dupa-amiaza. Taur. Sunt foarte prezenti,.

Horoscop 12 februarie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii pot castiga bani, iar Leii sunt apreciati la munca

Autoritate astazi. Nu trebuie sa ne lasam intimidati de altii sau sa plecam urechea la oricine. Berbec. Au o zi formidabila si pot castiga bani. Taur. Au fler, intuitie si o folosesc din.

HOROSCOP 12 februarie 2019. Un mare noroc apare in calea acestei zodii

Horoscop Varsator. Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )