Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP 15 IULIE. Leii se remarca prin calitati, Fecioarele au incredere in ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 IULIE. Leii se remarca prin calitati, Fecioarele au incredere in ele

Berbec. titudinea rigida a unui prieten de langa tine are efecte negative si asupra ta, pentru ca simti imediat starile negative ale celor din jur. Devii si tu la fel de sensibil, de. continuă pe Antena3

HOROSCOP 14 IULIE. Racii sunt plini de energie, Fecioarele sunt extrem de ocupate

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 14 IULIE 2019; Soarele inca in Rac este in opozitie cu Pluto retrograd, iar aerul este asa de plin de tensiune incat practic il poti simti in stomac. Pluto es.

HOROSCOP rune pentru saptamana 15-21 IULIE. Leii isi intaresc prieteniile, Capricornii depasesc o bariera mentala

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 15-21 IULIE 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele.

Horoscop 12 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele rezolva probleme financiare, Berbecii au armonie in camin

Confort, comoditate, o zi fara efort, fara certuri si scandaluri, o zi calma si frumoasa, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - armonie in camin, gasesc.

HOROSCOP 12 IULIE. E randul acestei zodii sa aiba bani de cheltuit! Ce noroc!

Horoscop 12 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 12 iulie Berbec Aveti o multime de responsabilitati de care trebuie sa va ocupati astazi, insa asta nu inseamna ca nu o.

HOROSCOP 12 IULIE. Ziua vestilor superbe pentru una dintre zodii

Horoscop 12 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Rac. Numeri sumele de care dispui si ai motive de satisfactie, pentru ca rezultatul suna foarte promitator! Ba chiar ai curajul.

HOROSCOP 11 IULIE. Gemenii au o zi proasta, Taurii se afla pe drumul cel bun

Iata horoscopul zilei de azi JOI 11 IULIE 2019. Soarele face trigon cu Neptun retrograd. Marte face tricon cu Chiron si cuadratura cu Uranus. Ce mai zi! HOROSCOP 11 IULIE. Iti pui toate.

HOROSCOP 13 IULIE. Varsatorii trebuie sa isi dedice mai mult timp pentru ei, Taurii sunt nevoiti sa se fereasca de planuri

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 13 IULIE 2019; Luna este in optimistul Sagetator deci ne promite o zi lipsita de griji si tare bine ne prinde, ca sa nu mai vorbim ca asa ar trebui sa fie mai.

HOROSCOP 12 IULIE. Sagetatorii sunt plini de energie, Racii trebuie sa se gandeasca la prioritati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 12 IULIE 2019. Luna aluneca agale din intensul Scorpion spre veselul si norocosul Sagetator. Prilej sa iti odihnesti putin oasele si sa te pui pe pilot automat. Trig.

incepand de luni, 15 iulie, Adevarul iti prezinta Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues Constantin Gane

Titlul Alexandrina Ghica si Contele dAntraigues va fi distribuit impreuna cu ziarul Adevarul luni, 15 iulie, la toate centrele de difuzare a presei. Pachetul ziar si carte va costa 15 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de doua saptamani de la data aparitiei, in limita stocului disponibil.

CFR SA incepe, in 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podul Constanta

CFR SA a anuntat, vineri, ca va incepe luni, 15 iulie, lucrarile de reparatii si consolidare la Podu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )