Libnet.ro
UNICEF

23:00

HOROSCOP 15 mai cu Camelia Patrascanu. Taurii au dispute la locul de munca. Balantele sunt sensibile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 15 mai cu Camelia Patrascanu. Taurii au dispute la locul de munca. Balantele sunt sensibile

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 15 mai. Ceva tensiuni pe cerul acestei zile mai ales cand vine vorba de o colaborare. HOROSCOP Berbec - posibil. continuă pe Antena3

HOROSCOP 15 MAI. Gemenii trebuie sa se simta liberi sa-si exploreze neconventionalul, Taurii aduc echilibrul

Iata horoscopul zilei de MIERCURI 15 MAI 2019; Venus, planeta armoniei, iubirii, frumusetii, ce are o energie feminina dominanta, ajunge astazi in zodia Taur, semn pe care il si conduce. Cu Venus.

HOROSCOP 15 MAI. O zodie este rasfatata de Divinitate

Horoscop 15 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 15 mai Berbec Tot optimismul de care astazi dai dovada poate functiona impotriva ta, in cazul in care exagerezi. incearca sa.

HOROSCOP 15 MAI. Vesti minunate pentru doua dintre zodii. Vin ocazii fabuloase!

Horoscop 15 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Berbec. Esti primit intr-un grup de persoane unde visai demult sa fii acceptat. O consideri o evolutie pentru tine, pentru ca esti.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 13-19 mai, cu Camelia Patrascanu. Trebuie sa ne dovedim abilitatile practice, sa nu ezitam sa ne implicam

Camelia Patrascanu a anuntat ca va fi o saptamana foarte interesanta fiindca mai multe planete isi schimba zodiile si va fi o energie dinamtica. Putem avea spor, putem munci,.

HOROSCOP 14 mai, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au mare succes. Berbecii trebuie sa fie atenti la cuvinte

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 mai. Atentie la detalii, nu lucrati superficial. HOROSCOP Berbec - e bine sa catareasca cuvintele cu atenti.

HOROSCOP 13 mai, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele sunt sensibile. Capricornii sunt ingeniosi

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 13 mai. Istetime practica azi, mai ales la munca. Venim cu idei ingenioase si rezolvam lucrurile repede.

HOROSCOP. Senzuala Venus se muta in Taur in perioada 15 mai 9 iunie 2019. Vesti unice pentru zodii dupa 80 de ani! Taurii vor straluci, Gemenii se retrag pentru a-si incarca bateriile

Planeta Venus se muta in zodia Taurului incepand din 15 mai 2019. Planeta Venus, zeita frumusetii, iubirii, relatiilor, banilor adora pur si simplu sa fie in acest semn zodiacal pe care il si coordoneaza.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 15 mai. Berbecii trebuie sa scape de teama, Gemenii sa invete sa se protejeze

Iata pentru MIERCURI 15 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 16 MAI. incepe o perioada buna pentru una dintre zodii

Horoscop 16 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop Berbec. Nu trebuie sa pleci urechea la problemele altora, de vreme ce tu ai azi un motiv de sarbatorit. Nu e dovada de egoism faptul ca.

Curs valutar miercuri, 15 mai. Cotatia principalelor valute internationale

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, miercuri, 15 mai, la ora 13:00. Moneda europeana s-a depreciat cu 0,0001 lei, in timp ce dolarul american a crescut cu 0,0139 lei. Francul elvetian e pe plus cu 0,0183 lei, iar lira sterlina e in scadere cu 0,0002 lei. in luna aprilie, cursul [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )