Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 16 APRILIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 APRILIE. Sansa unica pentru una dintre zodii!

Horoscop 16 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. E agitatie mare in jurul tau, dar iti place aceasta atmosfera, pentru ca e stimulativa! Competitia alaturi de. continuă pe Antena3

Horoscop 16 aprilie. Gemenii au probleme de sanatate, Racii sunt in forma

Horoscop 16 aprilie Berbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va.

HOROSCOP 15 APRILIE. Taurii sunt confuzi, Berbecii se simt puternici

Iata horoscopul zilei de LUNI 15 APRILIE 2019; azi incepe una din cele mai puternice saptamani ale lunii aprilie. Mercur aflat in plina putere de mers direct, dupa ce a iesit din zona de umbra r.

HOROSCOP 15 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au succes in tot ce fac. Balantele pun accent pe sanatate

HOROSCOP 15 aprilie. Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 15 aprilie. Munca si productivitate azi. O zi foarte buna si pentru sanatate.

HOROSCOP 15 APRILIE. Berbecii se ocupa de finante, Scorpionii cauta stabilitate in dragoste

Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a saptamanii. Horoscop 15 aprilie Berbec Astazi este o zi potrivita pentru administrarea finantelor, pentru planificare dar si pentru bilant. Desi ai la.

HOROSCOP 12 APRILIE. Taurii se simt haotici, Gemenii trebuie sa faca eforturi pentru a-si depasi problemele

Iata horoscopul zilei de VINERI 12 APRILIE 2019; la prima vedere, astrele par a anunta o criza astazi dar este o criza ce poate fi evitata. Implicati in aceasta situatie, fiecare cu contributia sa.

HOROSCOP 13 APRILIE. Gemenii trebuie sa-si asume riscul, Berbecii trebuie sa isi verifice starile emotionale

Iata horoscopul zilei de SAMBATA 13 APRILIE 2019; este o in care trebuie sa fim puternici si curajosi si sa actionam ca lideri ai propriei vieti ! Azi are loc o conjunctura astrala mai speciala,.

Lansarea cartii 'La inceput a fost sfarsitul' de Adriana Georgescu - marti, 16 aprilie, ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu

Marti, 16 aprilie, ora 19, la Libraria Humanitas de la Cismigiu, va avea loc prezentarea cartii La inceput a fost sfarsitul. Dictatura rosie la Bucuresti de Adriana Georgescu, prima marturie a unui detinut politic dintr-o tara aflata dincolo de Cortina de Fier, intr-o dezbatere despre literatura concentrationara cu scriitorii Ana Blandiana si Dan C. Mihailescu, regizorul Nicolae Margineanu si Lidia Bodea, directorul Editurii Humanitas. Evenimentul va cuprinde proiectia unui fragment din filmul Binecuvantata fii, inchisoare, regizat de Nicolae Margineanu.

HOROSCOP 14 APRILIE 2019. Berbecii poarta discutii pline de seva, Gemenii sunt plini de intelepciune

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 14 APRILIE 2019; este o zi minunata de weekend cu o energie benefica data de trigonul dintre Soare si Jupiter retrograd in Sagetator. Exista speranta si optimism acum in jur,.

HOROSCOP 13 aprilie, cu Camelia Patrascanu.Taurii pleaca intr-o calatorie, Gemenii se distreaza fara cheltuieli mari

Distractie maxima, dar cu cumpatare. Trebuie sa fim putin mai atenti si grijulii cu cei din jur. Pun accentul pe familie in prima parte a zilei. Calatorii sau.

HOROSCOP 12 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele se intalnesc cu vechi prieteni; Scorpionii au succes in afaceri

O zi frumoasa, dar delicata. Putem avea sentimentul ca se repeta ceva din trecut. in relatiile de familie trebuie sa fie mai intelepti si sa aiba mai mult tact.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )