Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 16 DECEMBRIE. Varsatorii se bazeaza pe cei dragi, Sagetatorii au mintea clara

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 DECEMBRIE. Varsatorii se bazeaza pe cei dragi, Sagetatorii au mintea clara

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 16 DECEMBRIE 2019; intram in ultima saptamana cu Soarele in optimistul Sagetator, de fapt este ultima data cand Soarele este aici in acest deceniu si in actuala era astrologica. De la 1 ianuarie 2020 multe se vor schimba. continuă pe Antena3

HOROSCOP 16 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii ii inspira pe cei din jur, Sagetatorii pleaca intr-o calatorie si primesc vesti bune

Bucurie si creativitate. Trebuie sa fim ingeniosi si sa avem incredere in talentele noastre.

HOROSCOP 14 DECEMBRIE. Varsatorii cunosc persoane noi, Scorpionii sunt plini de umor

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 14 DECEMBRIE 2019. Jupiter in Capricorn este pe cale sa faca trigon cu Uranus in Taur. Iata un aspect norocos! Daca esti semn de pamant, norocul te poate astepta dupa colt. Luna se muta in Rac si face opozitie cu Saturn, Pluto si Venus. Da-ti voie sa fii surprins.

HOROSCOP DRAGOSTE 16 DECEMBRIE. Racii retraiesc greselile din trecut, Scorpionii au parte de surprize

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 16 decembrie 2019. Intram in ultima saptamana cu Soarele in optimistul Sagetator, de fapt este ultima data cand Soarele este aici in acest deceniu si in actuala era astrologica. De la 1 ianuarie 2020 multe se vor schimba.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 16 decembrie. Berbecii sunt sensibili, Fecioarele primesc semne

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 16 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 16 decembrie. Taurii trebuie sa se concentreze pe prezent, Balantele au noi oportunitati in cariera

Iata pentru LUNI 16 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

Curs valutar BNR, luni, 16 decembrie. Ce se intampla cu leul, in raport cu euro

Cei de la Banca Nationala a Romaniei emit cel mai nou curs valutar, pentru data de 16 decembrie 2019. Romanii pot afla cu cat pot cumpara sau vinde orice moneda de circulatie internationala, la inceputul acestei saptamani. Asadar, iata cat costa euro, dolarul, lira sterlina, dar si francul elvetian. Curs valutar BNR, luni, 16 decembrie .

Live Video finala Chefi la Cutite pe Antena 1 Prima parte, luni 16 decembrie

Chefi la cutiteeste un cooking show romanesc, care a fost difuzat prima data pe 7 martie 2016, de catre canalul de televiziuneAntena 1. Emisiunea este moderata deGina Pistol. Juriul este format dinSorin Bontea,Florin DumitrescusiCatalin Scarlatescu. in anul 2017,Chefi la cutite, a fost desemnat cel mai bun show de divertisment la Premiile Radar de Media. in .

HOROSCOP rune 16 decembrie. Leii trebuie sa depuna efort, Varsatorii ii inspira pe altii

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 16 decembrie 2019.

HOROSCOP 17 decembrie 2019. Zodia care nu reuseste sa-si achite datoriile

Horoscop zilnic 17 decembrie 2019.

HOROSCOP 17 DECEMBRIE. Leii muncesc prea mult, Capricornii au parte de conflicte inutile

Iata horoscopul pentru marti, 17 decembrie. O zi extrem de agitata pentru unele zodii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )