Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 16 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Gemenii au discutii cu partenerul, Pestii castiga bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 16 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Gemenii au discutii cu partenerul, Pestii castiga bani

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile zodiilor pentru ziua de 16septembrie. O zi cu energie si entuziasm, dar si cu un pronuntat spirit al dreptatii. continuă pe Antena3

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Patrascanu. O zi delicata pentru toate zodiile

O zi delicata astazi, daca ne tinem emotiile negative in frau, atunci vom trece cu bine peste toate situatiile, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - se ocupa mai mult.

HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa se bazeze pe intuitie, Varsatorii se simt ascultati

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019; planeta comunicarii i gandirii, Mercur, proaspat instalata in diplomata Balanta, se opune azi lui Chiron, micul dar puternicul astru.

HOROSCOPsaptamana 16 - 22 2019 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii reusesc sa se impuna, Capricornii se mobilizeaza mai greu

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 16 - 22 septembrie. Va fi o saptamana marcata de aspecte financiare si multa munca, pentru majoritatea.

HOROSCOP 13 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii pot avea probleme in relatia cu un prieten, Varsatorii pot castiga bani

Multe amintiri sunt rascolite azi datorita unor intalniri. Simt nevoia sa ajute, dar nu mai stiu in cate parti sa se imparta. Relatia cu un.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 16 - 22 septembrie, cu Camelia Patrascanu

Este o perioada cu teme diverse in plan relational, partenerial, conjugal, care sunt puse pe tapet si lamurite, ne avertizeaza astrologul Camelia Patrascanu. incepem sa ne ocupam de ele din prima zi a s?.

HOROSCOPsaptamana 16 - 22 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii reusesc sa se impuna, Capricornii se mobilizeaza mai greu

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 16 - 22 septembrie. Va fi o saptamana marcata de aspecte financiare si multa munca, pentru majoritatea.

HOROSCOP 16 septembrie. Berbecii au drumurile deschise spre succes fulminant. Gemenii primesc laudele visate

Horoscop Berbec. Tu detii si conducerea, si controlul unei actiuni foarte indraznete, si iti place grozav aceasta postura! Au libertate totala de decizie si de miscare, si te folosesti din plin de acest.

HOROSCOP rune pentru 16 septembrie. Capricornii au mintea deschisa, Gemenii trebuie sa reziste tentatiei

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 16 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Wunjo : Wunjo este runa bucuriei. Anunta realizari in urma ambitiei,.

HOROSCOP DRAGOSTE 16 SEPTEMBRIE. Fecioarele ar trebui sa inceteze sa se mai critice, Berbecii au sentimente puternice

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019. Planeta comunicarii i gandirii, Mercur, proaspat instalata in diplomata Balanta, se opune azi lui Chiron, micul dar.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 16 septembrie. Taurii trebuie sa ceara ajutor, Balantele sunt sfatuite sa-si foloseasca imaginatia

Iata pentru LUNI 16 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )