Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP 17 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Balantele au surprize din partea partenerului de viata. Capricornii primesc iubire

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 17 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Balantele au surprize din partea partenerului de viata. Capricornii primesc iubire

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 17 septembrie. Energie mai ales in prima parte a zilei, iar in a doua ne gandim la bani si suntem creativi in felul in. continuă pe Antena3

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Balantele trebuie sa preia controlul, Sagetatorii se simt pierduti in spatiu

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019; astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot atinge un punct.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Una dintre zodii isi vede dorintele indeplinite foarte curand

Horoscop 17 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec Esti un profesor apreciat in ochii altora care abia acum fac primii pasi intr-un domeniu in care tu ai reusit.

HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Se deschid noi orizonturi profesionale pentru una dintre zodii

Horoscop 17 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 17 septembrie Berbec Este o zi in care totul pare stresant, chiar daca te retragi din viata publica. Ai putea sa-ti.

HOROSCOP 14 septembrie, cu Camelia Patrascanu. O zi delicata pentru toate zodiile

O zi delicata astazi, daca ne tinem emotiile negative in frau, atunci vom trece cu bine peste toate situatiile, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - se ocupa mai mult.

CURS VALUTAR 17 septembrie 2019. Cat costa un euro

CURS BNR 17 septembrie 2019. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, marti, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7352 1 Dolar S. A USD 4,2979 1 Dolar.

HOROSCOPsaptamana 16 - 22 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii reusesc sa se impuna, Capricornii se mobilizeaza mai greu

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 16 - 22 septembrie. Va fi o saptamana marcata de aspecte financiare si multa munca, pentru majoritatea.

HOROSCOP. Trendul astral al saptamanii 16 - 22 septembrie, cu Camelia Patrascanu

Este o perioada cu teme diverse in plan relational, partenerial, conjugal, care sunt puse pe tapet si lamurite, ne avertizeaza astrologul Camelia Patrascanu. incepem sa ne ocupam de ele din prima zi a s?.

HOROSCOP DRAGOSTE 17 SEPTEMBRIE. Gemenii petrec timp minunat in compania persoanei iubite, Leii trebuie sa fie atenti la dorintele partenerilor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019. Astazi este randul lui Venus, planeta relatiilor si iubirii, sa se opuna lui Chiron din Berbec, iar relatiile pot.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 septembrie. Pestii au parte de succes, Taurii sunt energici

Iata pentru MARTI 17 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. O zodie este atentionata in privinta finantelor! Atentie mare la bani!

Horoscop 18 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 18 septembrie Berbec iti incepi ziua concentrandu-te pe cele mai importante lucruri pe care le ai de facut azi. Esti mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )