Libnet.ro
UNICEF

12:00

Horoscop 19 octombrie. Probleme pe plan personal pentru o zodie

Playtech Playtech,
Horoscop 19 octombrie. Probleme pe plan personal pentru o zodie

Astrele aduc noi previziuni despre cele 12 zodii. Unele dintre ele au parte de schimbari uriase in viata lor, cativa se cufunda in probleme pe planul carierei, iar unii pierd din vedere detaliile care ii fac sa vada viata cu alti ochi. Horoscop pentru luni, 19 octombrie. Schimbari uriase pentru unele zodii Berbec Saptamana . continuă pe Playtech

Horoscop 16 octombrie. O singura zodie primeste azi ajutor divin. Oare e a ta?

Horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie 2020. Afla ce-ti rezerva astrele in aceasta zi. De mentionat este ca cifrene norocoase ale zilei sunt 1, 4, 23, 43 si 54, iar culorile care aduc noroc sunt roz, mov si alb. Horoscopul zilei de vineri, 16 octombrie 2020, pentru toate zodiile Berbec Berbecii nu trebuie sa se .

Horoscop 18 octombrie 2020. Zodiile care au probleme cu sanatatea

Pentru maine, 18 octombrie, in horoscopul de duminica, se spune ca Venus, Neptun, Soarele si Saturn fac o zi de dor romantic si realitati dure. intrucat Venus se opune lui Neptun, este greu sa nu observi ce lipseste din viata ta. Horoscop duminica 18 octombrie Ce tanjesti cel mai mult? Toate acestea ar putea fi .

in Bucuresti, cererile de ajutor pentru incalzirea locuintei se pot depune incepand de luni, 19 octombrie, pentru sectoarele 1, 4, 5 si 6

Incepand de luni, 19 octombrie, la Bucuresti se pot depune cererile pentru acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintelor. Anuntul vizeaza sectoarele 1, 4, 5 si 6, restul zonelor administrativ-teritoriale di.

Italia a aprobat un plan bugetar pentru 2021 marcat de pandemie

Guvernul italian a aprobat astazi o ajustare financiara a bugetelor pentru 2021, prin care mobilizeaza 39 miliarde de euro pentru masuri destinate, printre altele, combaterii pandemiei si atenuarii efectelor acesteia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )