Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 20 IUNIE. Gemenii trebuie sa aiba mai multa grija de sanatate

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 20 IUNIE. Gemenii trebuie sa aiba mai multa grija de sanatate

Horoscop 20 iunieBerbec Stapanirea de sine nu este punctul tau forte. Din fericire, colegii de serviciu vor fi ocupati si nu vor observa lipsa ta de diplomatie. incearca pe cat posibil sa fii prudent. continuă pe Antena3

HOROSCOP 19 iunie. Nimeni si nimic nu poate opri aceasta zodie

Horoscop 19 iunie. Afla ce ti-au hatazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 19 iunieBERBEC -Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori,.

Horoscop 18 iunie. Berbecii primesc bani, Racii fac eforturi serioase sa-si indulceasca viata

Horoscop 18 iunie Berbec Sunt sanse sa-ti creasca veniturile din activitatea profesionala,dar, in paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Astazi astrele iti recomanda sa te ocupi si de treburile.

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului, depusa pe 20 iunie. Orban: Cine nu o sustine este lacheul lui Dragnea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va fi depusa pe 20 iunie, adaugand ca orice parlamentar care nu va sustine acest demers nu este altceva decat un lacheu al lui Dragnea, scrie.

Liberalii depun motiunea de cenzura pe 20 iunie, cu o zi naintea sentintei n dosarul lui Dragnea

Parlamentarii PNL vor depune motiunea de cenzura Opriti Guvernul Marioneta pe 20 iunie, a precizat luni, presedintele liberal, Ludovic Orban.

HOROSCOP. Zodiile care se indragostesc cel mai usor

Cand vine vorba despre dragoste, unii dintre noi au nevoie de putin mai multa convingere decat altii. Dar sunt si cei care se bucura sa plonjeze direct in romantism. Acestea sunt semnele zodiacale care se.

Ecaterina Andronescu: Profesorul trebuie sa depuna mai multa stradanie. Avem nevoie de criterii de performanta in scoli

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, a declarat, la scoala de vara a Tineretului Social-Democrat, ca ar trebui introduse criterii de performanta si pentru invatamantul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )