Libnet.ro
UNICEF

14:45

HOROSCOP 2018 pentru zodia Berbec. Care sunt momentele cheie ale anului

Antena3 Antena3,
 HOROSCOP 2018 pentru zodia Berbec. Care sunt momentele cheie ale anului

Pentru nativii Berbec, anul 2018 va fi anul marilor reusite profesionale. Acestia isi vor pune in evidenta calitatile de lider, vor lucra cu ambitiile personale pentru a le transforma. continuă pe Antena3

Horoscop 2018, cu Cristina Demetrescu. Care sunt punctele vulnerabile ale fiecarei zodii

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat, luni, la emisiunea Voi cu Voicu, de la Antena 3, horoscopul pe anul 2018, pentru fiecare zodie in parte. Berbec - este copilul zodiacului, dar trebuie sa dea un.

Horoscopul intocmit de astrologul Minerva. Care sunt cele mai norocoase zodii in 2018 - previziuni detaliate pentru toti nativii

Anul 2018 va aduce fenomene astronomice speciale. Se anunta 5 eclipse, de 13 ori luna plina, iar astrele ne vor pune la grea incercare. Atat Marte cat si Venus vor retrograda consecutiv, Uranus.

Horoscop 2018, cu Camelia Patrascanu: Este anul in care romanii vor face mai multi bani. Ce trebuie sa stie fiecare zodie

Anul 2018 va fi unul plin de provocari, in care romanii vor face multi bani, indiferent de zodie. Cel putin asta sustine astrologul Camelia Patrascanu. Va fi un an interesant, provocator,.

Horoscop 2018. Ce ii rezerva Noul An in materie de bani, iubire si familie fiecarei zodii in parte

Cu sperante pentru un an mai bun si pentru un viitor mai roditor in toate aspectele vietii - iubire, cariera, bani si bunastare, iata ce anume ofera Anul Nou pentru fiecare zodie in parte si ce trebuie sa stiti pentru a intra cu dreptul in 2018.

Care sunt cele mai sanatoase bauturi alcoolice

Consumul ocazional si moderat de alcool nu reprezinta un pericol pentru sanatate, insa trebuie sa fim atenti si la bauturile alcoolice, intrucat unele sunt mai sanatoase decat.

Anca Lungu, cu cartile pe masa. Care sunt cele mai importante lecturi din viata ei

Cand nu prezinta stirile, Anca Lungu sau Printesa Polonic face magie in bucatarie. De curand, a lansat o noua carte care se numeste Supereroii din farfurie. Cartea a fost inspirat?.

Primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar 10. Vor fi actionate sirenele de alarmare publica existente in toate judetele, scrie news. ro.

Suna alarma! Cand are loc primul exercitiu din 2018 pentru verificarea functionarii sistemelor de alarmare a populatiei in caz de dezastre

Primul exercitiu din 2018 care are ca scop testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare in situatii de protectie civila va avea loc miercuri, in intervalul orar.

Germania, amenzi USTURATOARE pentru retelele sociale care tolereaza discursul instigator la URA

In Germania a intrat in vigoare incepand de miercuri o lege pe baza careia retelele sociale pot fi amendate usturator daca nu elimina postarile care instiga la ura, asa numitul.

Germania introduce amenzi usturatoare pentru retelele sociale care nu elimina discursul instigator la ura

Incepand de miercuri, in Germania a intrat in vigoare o lege pe baza careia retelele sociale pot fi amendate daca nu elimina postarile care instiga la ura, asa numitul hate speech, informeazaEngadget.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )