Libnet.ro
UNICEF

09:00

HOROSCOP 2019 FECIOARA, cu Mariana Cojocaru. Mai usor cu criticile, poate fi un an cu amantlacuri

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 2019 FECIOARA, cu Mariana Cojocaru. Mai usor cu criticile, poate fi un an cu amantlacuri

Sub amprenta celor 3 C: credinta, crez si cunoastere. Este o zodie dubla, in mom in care vorbim de ele trebuie sa intelegem ca pe zodia opusa este Neptun, fiind o planeta a. continuă pe Antena3

HOROSCOP 2019 FECIOARA, cu Mariana Cojocaru. Aveti deschidere spre cunoastere, fiti gata de calatorii si tradari

HOROSCOP 2019 FECIOARA Sub amprenta celor 3 C: credinta, crez si cunoastere. Este o zodie dubla, in mom in care vorbim de ele trebuie sa intelegem ca pe zodia opusa este Neptun, fiind o planeta a.

HOROSCOP 2019 BALANTA, cu Mariana Cojocaru. Gasiti echilibru in cariera si familie, atentie la agresivitate

Este in 2019 afectata secundar in perioada eclipselor. Discutam de un echilibru intre cariera si viata de familie. Afectate pot fi Balantele care nu si-au rezolvat problemele de.

HOROSCOP 2019 LEU, cu Mariana Cojocaru. Sunteti rosi de dusmanii, va schimbati locul de munca

HOROSCOP 2019 LEU Au aspecte care tin de schimbarea locului de munca, altii trebuie sa fie atenti la samatate. Axa timpului va fi in casele VI si XII, de sanatate, de afectiuni cronice, dusmanii, de.

HOROSCOP saptamana 2-8 februarie, cu Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectati in viata sentimentala, Gemenii sunt complet bulversati

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 2 - 8 februarie. Luna iubirii debuteaza cu probleme in plan amoros pentru zodii. Efectele Eclipsei din 21 ianuarie se simt inca. Unii Berbeci pot f.

HOROSCOP 2019 SAGETATOR, cu Minerva. Va limpeziti relatiile, intalniti oameni cu minte

HOROSCOP 2019 SAGETATOR Trebuie sa inteleaga ca toate durerile si crizele prin care au trecut in ultimii ani nu sunt altceva decat acele dureri ale facerii, in sensul bun, de a crea, de a face ceva, mai ales.

HOROSCOP 2019 SCORPION, cu Minerva. Aveti grija sa nu vi se taie aripile, sunteti foarte alunecosi

HOROSCOP 2019 SCORPION Roata Universului tine cu ei si anul acesta. Se vor concentra foarte mult pe creativitatea personala, sunt extraordinar de creativi. Foarte buni strategi. Anul acesta va veni si va pune in val.

Buget 2019 / Desi Finantele nu mai vor sa se mai mprumute de la banci, n strategia care nsoteste bugetul se spune opusul

In anul 2019, similar anului 2018, in vederea indeplinirii obiectivului de dezvoltare a pietei titlurilor de stat, finantarea deficitului bugetului de stat si refinantarea datoriei publice guvernamentale se va realiza in principal din surse interne si in completare din surse externe, se arata in Strategia fiscal-bugetara pentru perioada 2019-2021. Mai mult, ar putea apela la banci pentru emisiunile de titluri de stat pentru populatie din cadrul Tezaur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )