Libnet.ro
UNICEF

21:15

HOROSCOP 2020. Zodiile care sufera din dragoste anul acesta. Nimic nu le merge bine

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 2020. Zodiile care sufera din dragoste anul acesta. Nimic nu le merge bine

Anul 2020 nu aduce nimic bun in iubire pentru aceste trei zodii. Se anunta durere si lacrimi. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Mercur Retrograd, amenintarea anului 2020. Zodiile care vor avea de suferit

2020 se anunta a fi un an complicat. An bisect, cu 366 de zile, cu sase eclipse si o luna neagra ce se arata la nivel astral, anul ce tocmai a inceput va aduce tensiuni si decizii greu de luat pentru multi dintre nativii horoscopului.

Mercur Retrograd, amenintarea anului 2020. Zodiile care vor avea de suferit. Capricornul, pe lista

2020 se anunta a fi un an complicat. An bisect, cu 366 de zile, cu sase eclipse si o luna neagra ce se arata la nivel astral, anul ce tocmai a inceput va aduce tensiuni si decizii greu de luat pentru multi dintre nativii horoscopului.

Horoscop 2020 Tarot. Mesajele cartilor de tarot pentru dragoste, bani si cariera in 2020

Horoscop 2020 Tarot. Cartile de tarot au fost intotdeauna cautate pentru aflarea mesajelor pe care Universul le transmite prin intermediul lor. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane. Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti: As Doi Trei Patru Cinci Sase Sapte Opt Noua Zece Valet Cavaler Regina Rege.

HOROSCOP 2020. Cine se va umple de bani si cine se va desparti de iubitasotie

HOROSCOPUL anului 2020. inceputul unui an este intotdeauna o schimbare drastica. Pentru cei care se afla deja intr-o relatie este posibil ca lucrurile sa se schimbe radical, iar pe plan profesional multe zodii se.

HOROSCOPUL saptamanii 6 - 12 ianuarie: Zodiile care au o saptamna fericita si plina de lucruri bune

HOROSCOPUL saptamanii 6 - 12 ianuarie aduce doar bucurie pentru aceste zodii.

HOROSCOP cu Mihai Voropchievici. Norocul in DRAGOSTE dupa ziua nasterii. Persoanele nascute pe 13 au 5 esecuri in amor, iar cei nascuti in 7 - o teama imensa

HOROSCOPMihai Voropchievici a prezentat laAdevaruri Ascunse norocul in dragoste dupa ziua nasterii indiferent de luna. Cei nascuti in ziua de 1se indragostesc foarte usor, dar.

Cel mai mare proces pentru viol inregistrat vreodata in Marea Britanie: Un indonezian ar fi violat aproape 200 de barbati pe care ii racola din cluburi de noapte si ii seda

Justitia britanica a condamnat luni la inchisoare pe viata un barbat indonezian descris drept cel mai mare delicvent sexual din Regatul Unit, gasit vinovat pentru violarea a 48 de barbati, conform agentiilor internationale de presa, citate de Agerpres. Politia estimeaza insa ca numarul victimelor sale se ridica la aproape 200, fiind vorba despre barbati pe care ii racola la iesirea din cluburile de noapte, ii ducea acasa si ii seda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )