Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 21 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au nevoie de tandrete. Leii trebuie sa aiba grija cu sanatatea

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 21 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au nevoie de tandrete. Leii trebuie sa aiba grija cu sanatatea

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 21 decembrie. Trebuie sa ne purtam de grija si sa ne rasfatam cat putem. Atentie la excese. continuă pe Antena3

HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Taurii sunt creativi, Leii fac planificari

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 21 DECEMBRIE 2019; Venus proaspat mutata in Varsator se conecteaza azi cu Chiron, micul astru vindecator al ranilor noastre sufletesti dar si cu Uranus cel rebel ; Marte are legaturi cu Pluto azi si avem si solstitiul de iarna iata un weekend pe care nu il vom uita usor ! Cu Luna intrand in profundul Scorpion, nu avem unde sa ne ascundem acum. Este timpul pentru upgradari majore pe toate fronturile.

HOROSCOP 21 decembrie. Taurii au probleme. Gemenilor le merge de minune in viata amoroasa

Iata ce prezic astrele pentru ziua de 21 decembrie:.

HOROSCOP 21 decembrie. Taurii au probleme. Gemenii le merge de minune in viata amoroasa

Iata ce prezic astrele pentru ziua de 21 decembrie:.

HOROSCOP 19 decembrie 2019: Leii au nevoie de o vacanta

HOROSCOP zilnic - 19 decembrie 2019.

HOROSCOP 19 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele isi pun problema banilor, Sagetatorii ar putea primi invitatii nepotrivite

Tact si diplomatie. Nu avem voie sa ne certam cu nimeni.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 DECEMBRIE. Gemenii trebuie sa scape de griji, Balantele au nevoie de relaxare

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 21 decembrie 2019. Sextilul dintre Venus si Chiron in Berbec poate trezi vechi insecuritati cu scopul ca acum sa le vedem diferit si sa le eliberam.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 21 decembrie. Berbecii primesc binecuvantari, Capricornii sunt sinceri

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 21 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 21 decembrie. Berbecii isi urmeaza inima, Fecioarele au parte de liniste

Iata pentru SAMBATA 21 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Ce facea Ion Iliescu in timpul Revolutiei. CTP a dezvaluit acum tot ce i-a spus fostul presedinte despre seara de 21 decembrie 1989

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit ce a facut Ion Iliescu in timpul Revolutiei din 1989, in contextul in care Institutul Revolutiei Romane, pe care fostul sef de stat il conduce impreuna cu Gelu Voican-Voiculescu, orgainzeaza un concert in data de 22 decembrie. Trupa Vunk, Andra si alti artisti au anuntat ca nu mai participa la .

21 decembrie. Ziua in care lupta romanilor cu regimul comunist se muta in Capitala: La ultimul discurs al dictatorului Ceausescu se iveau zorii Romaniei libere (VIDEO)

Sange la Timisoara, sange si la Bucuresti! in urma cu exact 30 de ani, pe 21 decembrie 1989, Revolutia Romana, inceputa in orasul de pe Bega, se muta in Capitala. Dupa mitingul convocat dimineata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )