Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop 21 decembrie. Mesaj important despre bani pentru nativii unei zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop 21 decembrie. Mesaj important despre bani pentru nativii unei zodii

BERBEC Astepti cu nerabdare un raspuns care sa restabileasca linistea in sufletul tau. incearca sa fii calm, datorita atitudinii, poti intra in conflict cu prieteni. TAUR A venit. continuă pe Antena3

Horoscop, 20 decembrie. Predispozitii la accidente pentru o zodie, daca va pleca in calatorie

Horoscop, 20 decembrie. Cuadratura Luna-Uranus predispune la schimbari surprinzatoare, care pot fi incomode sau neplacute. Cel mai adesea, este vorba despre schimbari minore, fara consecinte importante pe termen lung.

Dupa ce a fost IZGONIT de la parastasul Regelui Mihai, fostul Principe NICOLAE a transmis un MESAJ IMPORTANT pentru toti romanii! Era de asteptat

Fostul principe Nicolae le-a multumit romanilor, intr-un mesaj publicat pe Facebook, pentru gandurile transmise in zilele de doliu de dupa moartea Regelui Mihai. Nepotul fostului.

Consilierii locali, convocati in sedinta ordinara pe 21 decembrie. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Consilierii locali sunt convocati joi, 21 decembrie, de la ora 16. 30, in sedinta ordinara, avand pe ordinea de zi 13 proiecte de hotarare, printre care si aprobarea executiei bugetului propriu al municipiului Calarasi.

Oana Roman, marturisire inedita despre bani: inca nu-mi permit...

Marturisire inedita facuta de Oana Roman. Vedeta a recunoscut ca si-ar dori sa aiba mai multi bani, pentru ca si-ar putea ajuta mai mult mama, cea care de curand a fost executata.

Hamilton, mesaj important pentru Schumacher

Chiar daca nu a facut niciun secret din admiratia pe care o are pentru legendarul si regretatul Ayrton Senna, campionul mondial Lewis Hamilton are un mare respect si pentru Michael Schumacher, septuplul castigator al Formulei 1.

Horoscop 17 decembrie - Gemenii ofera ajutor unui prieten aflat in dificultate

BERBEC Merita sa lupti pana in panzele albe pentru a-ti atinge visul. Sunt sanse de reusita si, daca ajungi la capat, vei demonstra ambitia si vointa de care ai dat.

Horoscop 18 decembrie - Gemenii ofera ajutor unui prieten aflat in dificultate

BERBEC Merita sa lupti pana in panzele albe pentru a-ti atinge visul. Sunt sanse de reusita si, daca ajungi la capat, vei demonstra ambitia si vointa de care ai dat.

Presedintele Iohannis, despre referendumul pentru monarhie: O fumigena!

Presedintele Klaus Iohannis considera ca ideea unui referendum privind schimbarea regimului in monarhie este o fumigena. Seful statului a precizat, miercuri, intr-o intalnire.

Premierul Tudose, de despre impozitul pentru angajatii din IT: Se reglementeaza prin amendamente, daca nu venim cu alta ordonanta

Premierul Mihai Tudose a declarat luni ca problema scutirii de impozit pe venit pentru angajatii din IT va fi reglementata prin amendamente in Parlament, subliniind insa ca, daca acest lucru nu se intampla, Guvernul va emite o Ordonanta de Urgenta in acest sens.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )