Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOROSCOP 23 AUGUST. Taurii trebuie sa fie organizati, Leii au parte de multe oportunitati

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 23 AUGUST. Taurii trebuie sa fie organizati, Leii au parte de multe oportunitati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 23 AUGUST 2019; spunem cu totii la revedere zodiei Leului. Zilele insorite, neinfricate si cu ritm intens si rapid in care Leul ne-a condus si influentat s-au. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 august. Taurii au parte de realizari la munca. Racii au bani in portofel

Horoscop Berbec Tii mult la spatiul tau personal, de aceea nu esti dispus sa deschizi usa, la propriu sau la figurat, oricarei persoane. Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul .

HOROSCOP 23 august, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele joaca pe mize mari. Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 23 august. Un pic de obraznicie azi nu strica. Trebuie sa intram un pic mai adanc in probleme si poate si in oameni pentru a .

HOROSCOP 23 AUGUST. O zi norocoasa pentru una dintre zodii!

Horoscop23 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop23 augustBerbec Pentru perioada imediat urmatoare, colaborarile sunt cheia succesului. Veti fi mai buni, mai rapizi.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 AUGUST. Berbecii se simt in al noualea cer, Scorpionii au viata de cuplu infloritoare

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 23 AUGUST. Incepand de azi, Soarele intra in Fecioara cea sensibila, practica si cu picioarele bine infipte in pamant, unde va ramane pana pe 22.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 august. Gemenii fac un nou pas spre iubire, Balantele sunt pesimiste

Iata pentru VINERI 23 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor.

HOROSCOP 22 AUGUST. Zodia care e aproape de atingerea unui scop important!

Horoscop 22 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 22 august Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat.

HOROSCOP 22 AUGUST. Veste fabuloasa pentru una dintre zodii!

Horoscop 22 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 22 august Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat.

Clivajul memoriei romanesti: 23 august 1939 si 23 august 1944

Au iesit romanii din clivajul propriei memorii? Din capcana neintelegerii semnificatiilor istorice ale zilei de 23 august 1944? Au depasit democratiile Batranului Continent definitiv trauma pactului din `39?.

De la 23 august 1939 si pana la 23 august 1944.

Pe 23 august 1939 la Moscova, Germania nazista si Rusia sovietica semnau un pact de neagresiune ce prevedea printre altele si dezmembrarea Romaniei. Pe principiul ca intre natiuni nu exista decat interese, ei si-au vazut de ale lor, dar clasa noastra politica, ca si acum, nu a avut grija de interesele noastre.

Patru evrei din Romania care au trait momentul 23 August 1944. De la rusii au adus democratia, la au venit soldati care nu vazusera niciodata un ceas

Cum se raporteaza evreii dintr-un camin de batrani din Bucuresti la evenimentele din 23 august 1944? in aceasta dimineata am ascultat punctele de vedere ale mai multor rezidenti din caminul de batrani al comunitatii evreiesti Moses Rosen cu ocazia vizionarii unui documentar pe acest subiect, 23 august. Am facut o selectie din cele mai interesante declaratii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3185 seconds )