Libnet.ro
UNICEF

10:15

Horoscop 24 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa dreaga busuiocul azi, iar Varsatorii sa fie atenti la sanatate

Antena3 Antena3,
Horoscop 24 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Sagetatorii trebuie sa dreaga busuiocul azi, iar Varsatorii sa fie atenti la sanatate

Multe responsabilitati astazi si unele sarcini s-ar putea sa ni se para prea obositoare sau contracronometru. E o zi un pic complicata din cauza responsabilitatilor sau consecintelor, dar in final totul iese bine. continuă pe Antena3

Horoscop 22 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Taurii jongleaza cu banii, Scorpionii au o zi plina de belsug

Ziua de azi poate aduce sanse neasteptate sau rasturnari de situatie, astfel ca trebuie sa fim adaptabili, pliabili si sa ascultam mai multe puncte de vedere. Va fi o zi frumoasa, mai ales pentru cei care isi folosesc intelepciunea.

Horoscop 22 septembrie 2020. Zodia care va ajunge la sapa de lemn daca nu limiteaza cheltuielile

Astrele vin cu noi informatii pentru cele 12 semne zodiacale! De ce trebuie sa se fereasca nativii si care sunt experientele care le vor aduce multe invataturi de calitate? Ce zodie trebuie sa se opreasca urgent din cheltuieli? Horoscop 22 septembrie 2020. O zodie trebuie sa renunte la cheltuieli Berbec Ai parte de un .

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020. Zodia care are probleme in cuplu

Pe langa echinoctiul de toamna, eveniment care influenteaza si zodiile, s-au format cinci aspecte astrale importante. Principalul este cel tensionat de careu intre Mercur din Balanta si Saturn retrograd din Capricorn. Zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn pot fi tinta unor vesti mai putin placute, printre ele, si unele ce tin de amor. Horoscop 24 .

Horoscop 23 septembrie 2020. Zodia care risca sa ramana fara bani, dar care poate avansa in cariera!

Soarele a intrat din 22 septembrie in Balanta, ceea ce marcheaza, din punct de vedere astronomic, echinoctiul de toamna si denota inceputul unei perioade fructuoase pentru zodiile Gemeni, Balanta si Varsator. Horoscop 23 septembrie 2020: o zodie risca sa ramana fara bani, dar poate avansa in cariera Berbec Sunteti emotionali astazi si incepeti munca pentru .

Prognoza ANM pentru 24 septembrie 2020. innorari temporare si averse

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru ziua de joi, 24 septembrie. Cum va fi vremea in toata tara si care sunt temperaturile maxime? Prognoza meteo ANM pentru joi, 24 septembrie 2020 Conform ultimelor informatii oferite de catre meteorologi, ziua de joi, 24 septembrie, va fi in continuare frumoasa.

Rezultate Loto 6 din 49, joi, 24 septembrie 2020. Numerele norocoase validate de Loteria Romana

Loteria Romana face din nou oameni fericiti. Printre cei care au cumparat bilete pentru tragerea Loto 649 de duminica 20 septembrie 2020, s-au aflat si trei castigatori. Este vorba despre biletele castigatoare jucate la agentia 03-094 din Pitesti, agentia 09-001 din Braila si la agentia 18-074 din Motru, judetul Gorj. Cei care si-au incercat norocul .

Curs valutar BNR pentru 24 septembrie 2020. Noile schimbari economice influenteaza cursul de schimb

Dupa ora 13:00, BNR va publica noul curs valutar de schimb al celor mai importante monede. Vom vedea daca moneda europeana pastreaza trendul descendent sau nu. La fel si in cazul celorlalte monede, dolarul american si lira sterlina, britanica. BNR si mersul economiei in pandemie Al doilea trimestru al anului 2020 a fost o perioada .

Horoscop 23 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Leii au o zi inspirata, Capricornii au nevoie de tandrete

Fiecare sustine adevarul sau si este mai putin atent la al altuia. Din aceasta cauza, spre seara putem avea mici probleme, inclusiv conjugale. Zi foarte frumoasa daca stim sa ne lipim de oameni, sa fim sociabili.

Horoscop 21 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au Luna in semnul zodiacal, Capricornii primesc o mana de ajutor

Stim sa ne aparam interesele astazi si asta este foarte bine, dar atentie la interesele altora care v-ar putea face rau. O zi grozava pentru toata lumea, pentru ca ori castigam, ori evitam o pierdere.

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 24 septembrie 2020

Joi, 24 septembrie, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc, dupace la tragerile loto de duminica, 20 septembrie, Loteria Romanaa acordat peste 17. 860 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )