Libnet.ro
UNICEF

15:01

HOROSCOP 26 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au conflicte cu cineva, Fecioarele au mult sarcini de terminat

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 26 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au conflicte cu cineva, Fecioarele au mult sarcini de terminat

HOROSCOP 26 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au conflicte cu cineva, Fecioarele au multe sarcini de terminat

HOROSCOP 26 APRILIE. Berbecii nu trebuie sa se lase influentati, Gemenii au o zi perfecta pentru planuri

Luna se muta din Capricorn in Varsator. O zi intensa care aduce o noua perspectiva. Varsatorul este despre noi. Ce poti face tu impreuna cu ai tai? Ce va uneste? HOROSCOP.

HOROSCOP 24 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii si Leii rezvolta tot felul de probleme, Fecioarele sunt foarte creative

Sunt foarte multe lucruri administrative de rezolvat. Avem simt practic, deci lucrurile ar putea sa mearga foarte bine daca ne mobilizam. Rezolva foarte multe probleme administrative.

HOROSCOP 26 APRILIE. Zodia care poate lua in sfarsit o decizie importanta

Horoscop 26 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 26 aprilie Berbec Astazi ai nevoie mai mult ca oricand de rezultate practice cu care sa iesi in evidenta. Ai putea lua in.

HOROSCOP 26 APRILIE. Fecioarele au o zi vesela, Pestii isi recapata echilibrul interior

Horoscop 26 aprilie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Berbec. Desi ai fi tentat sa respingi o anumita provocare, la prima vedere, nu fi atat de ferm cand spui nu. Lasa acolo un pic.

HOROSCOP 25 aprilie, cu Camelia Patrascanu. Taurii intra intr-un conflict de opinii, Sagetatorii sunt motivati sa castige bani

HOROSCOP Persoanele in varsta au un rol important de jucat in viata noastra HOROSCOP BERBEC. Au autoritate chiar si in fata celor care sunt obisnuiti sa fie ascultati. Vorbim de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 aprilie. Taurii trebuie sa fie sinceri fata de ei insisi, Berbecii trebuie sa apeleze la simtul umorului

Iata pentru VINERI 26 APRILIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

APIA: Centrele judetene si locale vor avea program normal de lucru pe 26 aprilie

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) Centrul Judetean Calarasi informeaza ca pentru buna desfasurarea a procesului de primire a cererilor unice de plata aferente Campaniei 2019, Centrele judetene si locale vor avea program normal de lucru in ziua de 26 aprilie, cu recuperarea timpului lucrat, in conditiile legii.

CALENDAR ORTODOX 26 APRILIE. Vinerea Mare - moartea si ingroparea Domnului

In Vinerea Mare se face pomenire de sfintele, mantuitoarele si infricosatoarele Patimi ale Mantuitorului. Rastignirea nu era practicata de evrei. Cu exceptia crucificarii a 800 de.

HOROSCOP 23 aprilie, cu Camelia Patrascanu.Taurii cheltuiesc cam mult, Pestii au multe responsabilitati

Atentie la orgoliu, iar cei care pornesc la drumuri lungi trebuie sa fie vigilienti, mai ales daca urca la volan. Spun adevarul si lucrurilor pe nume, dar asta s-ar putea sa-i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2942 seconds )