Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Racii primesc o a doua sansa, Leii au sanse de castig unde nici nu sperau

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 26 FEBRUARIE. Racii primesc o a doua sansa, Leii au sanse de castig unde nici nu sperau

Horoscop 26 februarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Nu ai incredere in calitatile tale si ti se citeste pe chip o perpetua nemultumire si auto-critica pentru propria. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 februarie 2019. Zodia care vede in jur doar inamici si belele

Horoscop Berbec. Cei din jurul tau sunt risipitori, neglijenti cu banii sau cu bunurile lor, incat ar putea face gafe imense intr-un moment de neatentie, dar noroc ca te au pe tine alaturi pentru a-i mai.

CONFERINTA BURSA: CODUL INSOLVENTEI / RAZVAN HORATIU RADU, PROCUROR ICCJ: Directiva europeana privind a doua sansa intra la o prima lectura in PE, in 26 martie

Conform domniei sale, aceasta va fi adoptata in timpul presedintiei romane a UE Directiva Parlamentului European si Consiliului European privind cadrele de restructurare preventiva, a doua sansa si masurile de sporire a eficientei procedurilor de restructurare, de insolventa si de remitere de datorie, care modifica Directiva UE 30/2012 si care si-a propus sa armonizeze domeniul insolventei in legisatia statelor membre ale UE, urmeaza sa fie adoptata pana in vara de Legislativul european, conform domnului Razvan Horatiu Radu, procuror la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi dificila si capricioasa

O zi cu multe incercari pentru unele zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Fecioarele sunt inconjurate de succes, Gemenii au parte de o zi capricioasa

O zi cu multe incercari pentru zodii. iata cum arata previziunile astrologice pentru fiecare nativ in parte, HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbec. Desi tu ai impresia ca te-ai integrat bine .

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Fecioarele trebuie sa-si urmareasca scopul, Gemenii sunt tristi

O zodie are parte de mari greutati chiar de Ziua indragostitilor. Berbec. in inima ta s-a infiltrat o speranta noua, dar pe care ti-e teama sa o declari.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Mercur si Jupiter comploteaza! Taurii au parte de romantism, Gemenii fac servicii pentru altii

Iata horoscopul zilei de VINERI 22 FEBRUARIE 2019; astazi, Mercur este in cuadratura cu Jupiter. Ce inseamna pentru noi ? HOROSCOP 22 FEBRUARIE. Tranzitul de cuadratura dintre Mercur cel.

HOROSCOP 22 FEBRUARIE. O zodie este foarte aproape de a-si atinge scopul

Horoscop 22 februarie. Vesti interesante de la astre pentru ziua de vineri. Horoscop 22 februarie Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE. Berbecii au parte de emotii, Gemenii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilei de DUMINICA 24 FEBRUARIE 2019; o intreaga zi de weekend sub energia Lunii in Scorpion. Luna in Scorpion adora secretele iar misterele par sa incite multi oameni azi.

Eveniment Romnia, te iubesc! la Iasi: lansarea cartii si sesiune de autografe. Marti, 26 februarie

Editura Humanitas va asteapta marti, 26 februarie, ora 18, la Biblioteca Centrala Universitara Mihai Eminescu din Iasi, la lansarea volumului Romania, te iubesc!, cu texte de Paula Herlo, Rares Nastase, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu si cuvant inainte de Cristian Leonte, bestseller Gaudeamus 2018. Va imvitam sa participati, alaturi de Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu si Cristian Leonte, la o dezbatere despre cartea aparuta la Editura Humanitas si reportajele care au stat la baza ei.

HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Berbecii trebuie sa fie atenti la oamenii noi pe care ii intalnesc, Gemenii se simt folositi

Iata horoscopul zilei de LUNI 25 FEBRUARIE 2019; suntem in ultima saptamana cu toate planetele in mers direct. Din 5 martie, vom avea primul retrograd al anului 2019, Mercur, nu in orice zodie ci in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )