Libnet.ro
UNICEF

15:00

Horoscop 27 decembrie. Taurii preiau fraiele. Gemenii vor sa se vindece

Antena3 Antena3,
Horoscop 27 decembrie. Taurii preiau fraiele. Gemenii vor sa se vindece

Horoscop 27 decembrie Berbec. Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine. Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa ti. continuă pe Antena3

Horoscop 25 decembrie. Taurii vor fi generosi de Craciun. Gemenii trebuie sa se gandeasca la lectiile pe care le-a primit

Horoscop 25 decembrie 2018 BERBEC Abtine-te azi de la replici mult prea sincere, pentru ca unii te-ar putea interpreta gresit. Poti imbraca adevarul intr-un ambalaj mai delicat, mai diplomat, mai amuzant,.

HOROSCOP 26 decembrie. Berbecii trebuie sa aibe grija la sanatate. Leii vor avea parte de intalniri minunate

Horoscop 26 decembrie Berbec. Stii cum se spune: ce-i prea mult strica! Asa si la tine, orice abuz se poate solda cu o stare de disconfort greu de reparat dupa aceea. Ca mananci sau bei prea mult, ca.

Sfantul Stefan. 27 decembrie. Superstitii si traditii: Ce trebuie sa faci in a treia zi de Craciun ca sa iti mearga bine tot anul

Sfantul Stefan-Cel incununat este praznuit in fiecare an pe 27 decembrie. Conform Noului Testament, Stefan se tragea din Ierusalim si avea origini iudeice. De asemenea, Sfantul Stefan este recunoscut ca fiind.

SFANTUL STEFAN. Traditii si obiceiuri de Sfantul Stefan. Ce trebuie sa faci joi, 27 decembrie

Pe 27 decembrie, Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Stefan, unul dintre ucenicii lui Iisus si primul martir crestin condamnat la moarte de autoritatile iudaice din.

Tudorel Toader URGENTEAZA revocarea procurorului general: Pe 27 decembrie finalizez procedura. Si ORBUL VEDE ca trage de timp

Pe data de 27 decembrie voi finaliza procedura de revocare a procurorului general, a anuntat, duminica, ministrul Justitiei, Tudorel Toader. in ciuda faptului ca augustin Lazar a contestat demersul in.

Toader: Pe 27 decembrie ii trimit presedintelui cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, duminica seara, la Antena 3, ca pe 27 decembrie ii trimite presedintelui Klaus Iohannis cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar.

HOROSCOP 26 decembrie. A doua zi de Craciun e plina de mesaje astrale

Iatahoroscopul zilei de MIERCURI 26 DECEMBRIE 2018 si Craciun fericit tuturor ! Si cine a spus ca Universul nu aseaza parca cu mana miscarea astrelor pentru a ne fi de ajutor in fiecare clipa ?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )