Libnet.ro
UNICEF

06:45

HOROSCOP 28 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt vedetele zilei. Fecioarele fac gesturi frumoase

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt vedetele zilei. Fecioarele fac gesturi frumoase

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 28 decembrie. Distractie, prieteni, hobby, pasiuni, placeri, timp liber cu alte cuvinte, sa ne bucuram de el. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele sunt vedetele zilei. Taurii au parte de vesti-surpriza

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 26 decembrie. Zi minunata si azi. Ne bucuram de ea. E o zi jupiteriana, accentul cade pe sanatate, atentie si grija pentru casa si familie.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE. Taurii trebuie sa aiba grija la nervi, Scorpionii au o zi tensionata

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 28 DECEMBRIE 2019; Luna e in Varsator si ne da o portie de aer linistit de respirat dupa ultimele zile intense. Eclipsa solara inelara in Capricorn este in urma noastra iar portalul norocos deschis de ea este activ. Luna in Varsator ne da sansa sa relationam si socializam, sa ne conectam cu oameni la un nivel detasat de energie, oameni pe aceeasi lungime de unda cu noi.

HOROSCOP 28 decembrie. Taurii primesc vesti bune pe plan financiar. Racii sunt optimisti

HOROSCOP Iata previziunile astrale pentru ziua de 28 decembrie:.

HOROSCOP 27 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii trebuie sa fie atenti la sanatate, Capricornii iau decizii importante

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 27 decembrie. Avem parte de o zi saturniana: analizam si facem un bilant al tuturor lucrurilor.

HOROSCOP 25 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au dispute cu partenul de viata. Racii trebuie sa fie atenti la sanatate

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 25 decembrie. O zi cu cu multi musafiri si vorbe bune.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 DECEMBRIE. Capricornii isi rezolva problemele, Varsatorii sunt romantici

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 28 DECEMBRIE 2019. Eclipsa solara inelara in Capricorn este in urma noastra, iar portalul norocos deschis de ea este in continuare activ. Luna in Varsator ne da sansa sa relationam si socializam, sa ne conectam cu oameni la un nivel detasat de energie, cu oameni pe aceeasi lungime de unda cu noi.

HOROSCOP 25 DECEMBRIE. Racii au o zi excelenta, Varsatorii simt ca si-au gresit cariera

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 DECEMBRIE 2019; Craciun fericit tuturor sub Luna in optimistul Sagetator. Azi nu este nevoie sa fim nicaieri cu treburi sau sa facem ceva urgent ci doar sa ne relaxam.

HOROSCOP 26 decembrie. Berbecii au o zi minunata. Racii sunt in centrul atentiei

Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 26 decembrie:.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 decembrie. Gemenii trebuie sa aleaga iubirea, Leii trebuie sa renunte sa judece

Iata pentru SAMBATA 28 decembrie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre.

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii muncesc mult, Sagetatorii se gandesc la cariera

Iata ce ne rezerva astrele pentru duminica, 29 decembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )