Libnet.ro
UNICEF

13:15

HOROSCOP 28 MAI. Ploua cu bani pentru una dintre zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 MAI. Ploua cu bani pentru una dintre zodii

Horoscop 28 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop 28 mai Berbec in aceasta perioada primiti o suma mare de bani dintr-o afacere demarata in urma cu mult timp. Puteti sa va. continuă pe Antena3

HOROSCOP 25 MAI. Un nou inceput pentru una dintre zodii! Sansa fabuloasa!

Horoscop 25 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Viata de familie este in centrul atentiei pentru ca aici au loc evenimente cu iz de sarbatoare. Aveti ceva de celebrat.

HOROSCOP 28 MAI. O zodie intra intr-o perioada foarte buna!

Horoscop 28 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Stii vorba aceea: nu juca tot pe o carte, nu-ti pune toata ouale intr-un singur cos, deci nu investi toata energia intr-un.

GROAZNIC! Trei biciclisti, loviti de masini in Arad! Una dintre victime a fost DECAPITATA

Trei biciclisti au fost loviti de doua masini in decurs de jumatate de ora, in judetul Arad, sambata. Una dintre victime a fost decapitata, in timp ce alta se afla in stare critica, potrivit.

Elena era prostituata in Roma, iar la una dintre intalniri a cunoscut un italian bogat. Au inceput o relatie si femeia a dus o viata minunata. intr-o zi barbatul i-a spus ca se va insura cu alta romanca. E ireal ce a facut cand a auzit asta

Elena din Harsova era prostituata in Roma. La una dintre intalnirile ei a cunoscut un italian bogat, pe nume Carlo si cei doi au inceput sa aiba o relatie. Barbatul i-a pus la dispozitie un apartament si a .

HOROSCOP 27 MAI. Inspiratia Pestilor este la cote inalte

Horoscop 27 mai Berbec Astrele iti recomanda astazi sa fii realist, atat in alegerea colaboratorilor cat si a sanselor de a face profit din diverse proiecte. incearca sa iti directionezi cat.

HOROSCOP 27 mai cu Camelia Patrascanu. Balantele muncesc foarte mult. Leii economisesc bani

Compasiune si comoditati de la planete. Atentie la sanatate. Consoleaza pe cineva, o persoana apropiata sau un prieten. Au parte de tot felul de vesti, cineva ar.

HOROSCOP 24 mai. Berbecii isi folosesc creierul si talentul, Gemenii trebuie sa lase lucrurile sa se miste

Iata horoscopul zilei de VINERI 24 MAI 2019; intalnirea dintre Marte si Chiron continua sa creeze efecte speciale si nu toate placute pentru noi. Multe trairi primare pot iesi azi la suprafata. Din.

Cu trenul din Anglia pana in Coreea de Nord - Cat costa si cat dureaza una dintre cele mai excentrice excursii

O agentie de turism din Marea Britanie propune un tur iesit din comun care porneste dintr-un mic orasel numit Wigan si ajunge, aproape o luna mai tarziu, in capitala nord-coreeana Phenian. Costul este de peste 3. 000 de lire sterline si cei care se inscriu schimba aproape zece trenuri. Agentia Lupine Travel s-a specializat pe locuri iesite din comun si pe turism extrem si organizeaza excursii si in Transnistria, Eritrea, Sudan, Somaliland, Pakistan, Turkmenistan, Republica Centrafricana sau Arabia Saudita.

HOROSCOP 27 mai. Berbecii au nevoie de incredere in sine, Gemenii experimenteaza prea mult dragostea

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, LUNI 27 MAI 2019. HOROSCOP Un inceput de saptamana visator, intens si romantic. Luna in Pesti face sextil cu Venus cea senzuala si Neptun cel visator. Cam.

HOROSCOP 26 mai. Berbecii nu au voie sa renunte la vise, Gemenii trebuie sa treaca la actiune

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, duminica 26 MAI 2019. Fiecare persoana are propriii sai ingeri pazitori, indiferent de rasa, cultura sau religia de care apartine. Chiar si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )