Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP 29 IANUARIE. Ploua cu bani pentru una dintre zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 29 IANUARIE. Ploua cu bani pentru una dintre zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie. continuă pe Antena3

Ultimele informatii de la ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie: ploi in majoritatea tarii

Specialistii de la ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 29 ianuarie. Prima parte a zilei va abunda de ploi in majoritatea zonelor tarii, urmand ca precipitatiile sa se restranga la orele pranzului, in timp ce la munte va ninge viscolit. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 29 ianuarie Specialistii de la Administratia .

HOROSCOP rune 29 ianuarie. Capricornii sunt protejati, Gemenii au parte de noi inceputuri

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 29 IANUARIE 2020.

HOROSCOP 28 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Racii ajuta o persoana care are nevoie, Balantele muncesc foarte mult

Intuitia si coincidentele sunt foarte importante.

HOROSCOP 26 IANUARIE. Gemenii au incredere in ei, Balantele trebuie sa fie pregatite pentru schimbari

Iata horoscopul zilei de azi DUMINICA 26 IANUARIE 2020; cat de multa pasiune inseamna pasiune cu adevarat ? Incepand de astazi si aproape toata saptamana viitoare care este si ultima a lunii ianuarie si marcheaza startul lunii februarie, planeta iubirii si relatiilor Venus preia conducerea ca energie pentru ca este in aspecte astrale cu mai multe planete.

HOROSCOP 28 IANUARIE. Racii trebuie sa fie atenti la ce simt, Fecioarele trebuie sa se bucure de viata

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 28 IANUARIE 2020; pregateste-te azi pentru un strop de magie ! Este randul lui Marte, planeta energiei si actiunii, aflata in optimistul Sagetator, sa fie in cuadratura cu visatorul Neptun ieri a fost Venus). Asta inseamna ca ceva magic se poate intampla si, in sfarsit, poti sa iti urmezi si implinesti un vis ce iti aduce bucurie. Lasa-te scufundat si calauzit de flux, relaxeaza-te si lasa starea de gratie sa te duca spre directia cea mai draga inimii tale.

HOROSCOP 27 IANUARIE. Gemenii sunt romantici, Taurii dau peste oportunitati

Iata previziunile astrologice pentru 27 ianuarie.

HOROSCOP 25 IANUARIE. Berbecii sunt implicati intr-o discutie contradictorie, Sagetatorii trebuie sa-si gaseasca timp pentru meditatie

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 25 IANUARIE 2020; Mercur si Marte au un mesaj de bine pentru noi la inceput de zi de weekend ! Cele doua planete sunt in sextil, aspect astral benefic. Se intampla multe, sunt multe noutati pe rol si avem nevoie de o minte deschisa.

HOROSCOP 27 IANUARIE. Taurii sunt stresati, Balantele sunt sociabile

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 27 IANUARIE 2020; Venus, Marte si Neptun dau startul saptamanii intr-o nota pasionala. Un vis te cheama si te poti simti aprins, romantic sau altcineva este asa si te striga. E greu sa ramai indiferent cand exista ceva ce chiar iti doresti, dupa care tanjesti si iti este la indemana. Luna este in Pesti, deci asigura o atmosfera visatoare si incantatoare, in tot cazul lejera.

Sesiune extraordinara a Parlamentului, in perioada 27 29 ianuarie, pentru eliminarea pensiilor speciale si alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Parlamentul se reuneste, in perioada 27 29 ianuarie, in sesiune extraordinara pentru eliminarea pensiilor speciale si asumarea raspunderii Guvernului. Marti, PSD vrea sa dezbata si sa voteze in Camera Deputatilor eliminarea pensiilor speciale, iar miercuri, Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. PSD a anuntat ca va depune motiune de cenzura impreuna cu UDMR.

Una dintre solutii pentru reducerea evaziunii ar putea fi vamuirea la destinatie, afirma ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a afirmat sambata, intr-o emisiune la Digi24, ca stie problemele de la vama, dar situatia este mai complicata, iar una dintre solutiile avute in vedere pentru reducerea evaziunii ar putea fi vamuirea la destinatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )