Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul

Horoscop maine, 3 mai. Gemenii isi vor intelege mai bine trecutul, iar Sagetatorii trebuie sa-si faca verificarile medicale periodice. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop 2 mai. Balantele se pregatesc pentru cateva decizii serioase

HOROSCOP 2 mai. Pentru balante inceputul de luna vine cu schimbari. HOROSCOP 2 mai. Balanta - este posibil sa luati decizii importante. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de.

Horoscop LEU mai 2016: cariera ta va avea o evolutie fulminanta

Sunt toate semnele ca vei avansa mult in cariera in luna mai. Patru corpuri ceresti vor fi in casa a zecea, a faimei, din charta ta, iar luna noua din 6 mai vor pune lucrurile pe jar, pentru ca in urmatoarele zece zile sa ai parte de o evolutie fulminanta.

Horoscop TAUR mai 2016: vei avea parte de mult noroc la inceputul lunii, dar te vor preocupa niste datorii restante

Horoscop TAUR mai 2016. in luna mai, planetele, Marte, Mercur, Jupiter, Saturn si Pluto vor fi retrograde, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de multa rabdare, pentru ca nimic nu va avansa cu viteza.

Horoscop SCORPION mai 2016: Vei redeveni stapan pe situatie

in mai, spre deosebire de ultimele luni, vei avea mai mult control asupra evenimentelor, pentru ca, in 27 mai, Marte revine in zodia ta. Mai mult, in lunile iunie si iulie, vei avea controlul total asupra lucrurilor care ti se vor intampla.

Horoscop SCORPION mai 2016: vei redeveni stapan pe situatie

Numai vesti bune! Guvernatorul tau, Marte, trece prin Sagetator din 5 martie, dar pe 27 mai se va intoarce in Scorpion, unde va ramane pana pe 2 august. Asta inseamna ca vei avea mult mai mult control decat ai avut in ultimele luni, iar lunile iunie si iulie iti vor apartine cu desivarsire.

Horoscop BERBEC mai 2016: vei avea progrese mai lente in cariera, dar s-ar putea sa-ti gasesti fericirea

in luna mai, guvernatorul zodiei tale, Marte, va fi in continuare retrograd, la fel ca Mercur, Jupiter, Saturn si Pluto. Asta inseamna ca vei avea nevoie de multa rabdare, pentru ca nimic nu va avansa cu viteza. Din fericire, Jupiter va iesi din aceasta stare pe 9 mai si va merge mai departe ceea ce va ajuta la recuperarea unora dintre intarzierile inregistrate.

Horoscop BALANTA mai 2016: Vei fi preocupat de bani luna aceasta

Mai este o luna importanta pentru a lua decizii privind banii. Analizeaza-ti cu atentie finantele, pentru a vedea daca investitiile pe care le-ai facut iti aduc rezultatele asteptate .

Horoscop VARSATOR mai 2016: te vei ocupa de schimbari in casa

Daca intentionai sa faci unele schimbari in locuinta, dar nu ai gasit niciodata timpul necesar, luna noua din 6 mai iti va da impulsul sa pornesti aceasta actiune. Un deosebit de frumos triunghi format de trei planete iti va oferi pauza norocoasa de care ai nevoie pentru a face acest pas.

Horoscop CAPRICORN mai 2016: luna asta vei avea timp pentru dragoste

in sfarsit, iubire! Ai fost foarte ingrijorat de casa, de proprietatile imobiliare si problemele de familie, dar ai si lucrat saptamani intregi pentru a obtine un statut mai bun in cariera. Acum, odata cu aparitia lunii noi din 6 mai, vei avea sansa sa-ti lasi parul pe spate si sa te bucuri de viata.

Horoscop SAGETATOR mai 2016: ai grija sa nu ratezi sansa de a deveni celebru

S-ar putea sa nu realizezi, dar tocmai treci printr-una dintre cele mai critice perioade ale vietii tale, in care ai o ocazie de aur de a deveni celebru in ramura ta de activitate. Saturn este in Sagetator, un loc in care nu a mai fost din anii 1985-1988.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )