Libnet.ro
UNICEF

12:15

HOROSCOP 30 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au discutii sentimentale. Fecioarele au parte de bani

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 30 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii au discutii sentimentale. Fecioarele au parte de bani

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 30 septembrie. O zi mercuriana, suntem isteti. Ascultam cu atentie ce au ceilalti de spus. HOROSCOP Berbec -. continuă pe Antena3

HOROSCOP 28 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii isi pot gasi jumatatea, Fecioarele lucreaza la un proiect care le aduce rezultate financiare

E o zi minunata, ne pregatim de Luna Noua in Fecioara si multe se pot schimba in activitatile noastre. Se bazeaza pe prieteni sau pe colaboratori, indiferent ce-si propun.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Leii se cearta in familie, Capricornii au o conversatie suparatoare

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 30 SEPTEMBRIE 2019; Luna Noua din weekend isi mentine efectul in continuare si azi iar relatiile au nevoie de atentia noastra deplina acum. Trebuie sa avem unele.

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Horoscop 30 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de luni. Horoscop Berbec Ai tendinta de a-ti lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ti apartin. Nu asa poti fi de ajutor.

HOROSCOP, cu Camelia Patrascanu pentru saptamana 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Gemenii primesc vesti, Fecioarele au succes financiar

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 30 septembrie - 6 octombrie 2019. Au o saptamana sub semnul negocierilor si relatiilor. in.

HOROSCOP 27 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Leii au succes pe plan profesional, Pestii sunt foarte admirati

Multe griji, dar avem chef sa le facem pe toate si bine pentru a primi apreciere. Au multa treaba de dimineata pana seara, dar lucrurile ies foarte bine.

HOROSCOP DRAGOSTE 30 SEPTEMBRIE. Racii au tendinta sa-si sufoce partenerii, Varsatorii petrec momente placute in compania jumatatii lor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 30 septembrie 2019. Luna Noua din weekend isi mentine efectul in continuare si azi iar relatiile au nevoie de atentia noastra.

HOROSCOP pentru saptamana 30 septembrie 6 octombrie 2019. Urmeaza vremuri provocatoare! Fecioarele se canalizeaza pe castiguri financiare, Sagetatorii sunt populari

Iata horoscopul saptamanal 30 septembrie 6 octombrie 2019 ; vestea cea mare este ca Pluto iese din miscarea retrograda a acestui an iar Mercur si Marte schimba semnele gazda. Pluto este planeta nasterii,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 30 septembrie. Berbecii trebuie sa incerce ceva nou, Capricornii se vindeca prin iubire

Iata pentru LUNI 30 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOPUL saptamanii 30 septembrie - 6 octombrie. Zodiile batute de soarta. Nu li se intampla nimic bun

HOROSCOPUL saptamanii 30 septembrie - 6 octombrie nu aduce nimic bun pentru aceste trei zodii. HOROSCOP RAC - Incepi sa realizezi niste adevaruri dureroase. Esti sensibila si nimeni nu se mai intelege cu tine. Afli.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 30 septembrie

Productia serialului Vlad de la Pro TV, a debutat in urma cu 4 saptamani, cu sezonul al doilea, pe 9 septembrie si este difuzata in fiecare luni, de la 20. Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anutei, un barbat care a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a fost invinovatit .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )