Libnet.ro
UNICEF

23:15

HOROSCOP 31 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au parte de bani. Leii fac o schimbare profesionala

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 31 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au parte de bani. Leii fac o schimbare profesionala

Camelia Patrascanu a prezentat vineri, la Antena 3, horoscopul zilei de 31 mai. O zi uraniana care ne va aduce foarte multe surprize. HOROSCOP Berbec - Bani azi, dar veniti altfel, din alta. continuă pe Antena3

HOROSCOP 30 mai, cu Camelia Patrascanu. Berbecii dau ordine tuturor, iar Leii sunt foarte creativi

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru ziua de 30 mai. Avem multe de vorbit azi si avem si nervi si actiune. Au multe de spus, dau ordine, reusesc ce si-.

HOROSCOP 31 mai. Berbecii au parte de o zi cu adevarat unica, Gemenii sunt inabordabili

HOROSCOP Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, VINERI 31 MAI 2019. HOROSCOP Azi e o zi cu totul deosebita. Venus, Saturn, Mercur si Jupiter sunt cele patru planete implicate in aspectele astrale de.

HOROSCOP 31 mai. Berbecii se simt plini de incredere, Gemenii au clipe pe cinste

HOROSCOP Iata horoscopul zilei de azi VINERI 31 MAI 2019; Venus e in trigon cu Saturn, Mercur in opozitie cu Jupiter si toate acestea se intampla azi, in ultima zi de luna mai 2019. aceste aspecte completeaza.

HOROSCOP 28 mai, cu Camelia Patrascanu. Racii au parte de un triumf moral. Scorpionii au gandul la calatorii

Camelia Patrascanu a prezentat marti dimineata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 28 mai. Calm, liniste si pace, in prima parte a zilei. Ceva mai activi vom fi dup-amiaza.

Horoscop 31 mai 2019. Lumea se joaca si cu emotiile tale

Horoscop Berbec. Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau. Ori esti chiar tu pe cale sa inchei o afacere proasta, sa cumperi un obiect care,.

HOROSCOP 29 mai, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele castiga prin indrazneala, Leii iau decizii inspirate

indrazneala, actiune si inovatie. Au mult de lucru si sunt voluntari. Au multe de lucru, dar urmaresc ce fac ceilalti. Pun.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pentru zodii 31 mai. Berbecii trebuie sa rezolve o situatie, Gemenii se scufunda in confuzie

Iata pentru JVINERI 31 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 31 MAI 2019. Eveniment astrologic rar! Cum te afecteaza in amor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru azi, VINERI 31 MAI 2019. Azi e o zi cu totul deosebita. Venus, Saturn, Mercur si Jupiter sunt cele patru planete implicate in aspectele astrale de azi si toate patru sunt.

HOROSCOP weekend 31 mai - 1 iunie 2019. Luna in Taur da totul peste cap. Hraniti-va simturile!

Iata horoscopul de weekend 31 mai 2 iunie 2019 care incheie luna mai, ultima luna de primavara 2019 si ne introduce din plin in sezonul de vara. Luna iunie incepe direct cu Luna Noua care va fi in.

Curs valutar BNR, vineri, 31 mai: Euro si dolarul continua sa scada

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 31 mai 2019, la ora 13:00. Euro si dolarul continua sa inregistreze o usoara scadere. Cotatiile valutelor internationale de azi, vor fi referinta pentru tranzactiile bancare din zilele urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7497 lei in scadere cu 0,0095) Pe [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )